Elisa Viihde Viaplay
02:10 - 07.04.2021 / tv-sarjat / Findance
Elisa Viihde Viaplay listasi katsotuimmat alkuperäissarjansa - Pohjolan laki ja Onnenlahti listaykköset

Elisan tutkimuksen mukaan suoratoiston katselu on lisääntynyt tasaisesti viimeisen kolmen vuoden aikana ja karanteenielämään haetaan nyt iloa yhä enemmän komedioista ja romantiikasta. Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelun suosituimmat alkuperäissarjat tammi-maaliskuulta ovat draamoja ja komedioita.

Kotimaisista Elisa Viihde -alkuperäissarjoista alkuvuoden katsotuimmaksi sarjaksi nousi Pohjolan laki. Sarja on saanut useissa suomalaismedioissa kehuja, ja se nousi suosituksi myös maailman johtavalla elokuva- ja televisiosisältöihin keskittyvällä sivustolla (IMDb). Viaplay-alkuperäissarjoista alkuvuoden suosituin sarja oli kirjailija Camilla Läckbergin luoma ruotsalainen, kepeä rikossarja Onnenlahti (Lyckoviken). Pohjolan laki oli myös palvelun koko alkuvuoden katsotuin sarja.

Suomalaissarjojen osalta listoille on noussut draamojen lisäksi myös komedioita kuten Kioski, Mister8 ja Sipoon herttua.

– Alkuvuosi on edelleen korostanut suomalaisten tarvetta laadukkaalle suoratoistolle kotioloissa. Viimeisimmän tutkimuksemme mukaan koronavuosi on lisännyt uutisten ja ajankohtaisohjelmien sekä komedioiden ja romantiikan suosiota. Myös lastenohjelmia ja koko perheen elokuvia katsotaan nyt hieman enemmän kuin edellisvuonna, kommentoi Elisan sisältöliiketoiminnan johtaja Ani Korpela.

Elisa Viihde Viaplayn suosituimmat alkuperäissarjat Q1/2021 katsojamäärän mukaan:


Kotimaiset Elisa Viihde -alkuperäissarjat

01. Pohjolan laki
02. Mister8
03. Ivalo
04. Kioski
05. Kaikki synnit
06. Sipoon herttua
07. Huone 301
08. Kevyttä yläpilveä
09. Downshiftaajat
10. Nyrkki


Viaplay-alkuperäissarjat

01. Onnenlahti
02. Rakasta mua
03. Huss
04. The Head
05. Delete Me
06. Kaidalla tiellä
07. Kylmäveriset Tappajat – Pimeys
08. Tyttö metroasemalta Bahnhof Zoo
09. Advokaten
10. Vettä sakeampaa