Alamy / AOP
10:10 - 05.04.2021 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 14 / 2021 - mm. Thunder Force -toimintakomedia ja ruotsalainen rikossarja Rahalla saa

Netflix tarjoaa tällä viikolla seuraavat uutuudet:

6.4.

Maailman viimeiset tyypit: Hyvää maailmanloppua (interaktiivinen spesiaali)

Auta Jackiä ja tämän hirviöitä vastaan taistelevia kavereita elintärkeissä valinnoissa (ja hauskanpidossa) interaktiivisessa Maailman viimeiset tyypit -seikkailussa.

7.4.

Dolly Parton: A MusiCares Tribute (musiikki)

Tähtiloisteen täyttämän sekä musiikkia ja muistoja tulvivan illan ikoniset esiintyjät kunnioittavat MusiCaresin Vuoden henkilöksi valittua Dolly Partonia.

Maailman suurin taidevarkaus (dokumenttisarja)

Vuonna 1990 kaksi poliisiksi pukeutunutta miestä pääsi huijaamalla bostonilaiseen museoon ja varasti arvokkaita taideteoksia. Sukella tämän röyhkeän rikoksen saloihin.

Rahalla saa (ruotsalainen rikosdraamasarja)

Kunnianhimoisen liikenaisen, karismaattisen jengiläisen ja ongelmateinin tiet kohtaavat, kun vaurautta tavoitellaan epätoivoisin ja häijyin keinoin.


8.4.

The Way of the Househusband (animesarja - 1. tuotantokausi)

Rikollispiireistä kadonnut legendaarinen yakuza Tatsu, "kuolematon lohikäärme", ilmestyy taas kuvioihin – hurjan omistautuneena kotiaviomiehenä.


9.4.

Have You Ever Seen Fireflies? (turkkilainen komedia)

Gülseren on kapinallinen ja räväkkä ihmelapsi, joka luovii yksinäisyyden, rakkauden ja menetyksen ristiaallokossa keskellä poliittista ja yhteiskunnallista kuohuntaa.

Night in Paradise (korealainen rikoselokuva)

Julman tragedian jälkeen vääryyttä kokenut jengiläinen piiloutuu Jejun saarelle tappajat perässään. Saarella hän tutustuu naiseen, jolla on omat demoninsa.

Thunder Force (toimintakomedia)

Lapsuudenystävät yhdistävät voimansa rikollisuutta vastaan taistelevana supersankarikaksikkona, kun toinen keksii, miten tavalliset ihmiset voivat saada supervoimia.

Two Distant Strangers (draamaelokuva)

Oscar-ehdokkuuden saaneessa lyhytelokuvassa mies yrittää päästä kotiin koiransa luo, mutta päätyy aikasilmukkaan, jossa joutuu poliisin kanssa vastakkain yhä uudelleen.