Yle Kuvapalvelu / Niki Soukkio
16:10 - 03.04.2021 / musiikki / Findance
SuomiLOVE tänään: pääosassa Sanni - mukana myös Gasellit ja Suvi Teräsniska

SuomiLOVEn seitsemäs kausi huipentuu SANNIn liveiltaan Yle TV1:ssä alkaen klo 21.10. Hän nousee lavalle yhdessä artistivieraidensa kanssa liputtamaan universaalia rakkautta.

Illan kantava teema on tarinat ja tarinankerronta ja se, että jokainen ihminen ansaitsee rakastaa ja tulla rakastetuksi – ilman rajoituksia.

Kun SANNIa pyydettiin mukaan suunnittelemaan oman näköisensä SuomiLOVE-ilta, hän oivalsi heti olevansa hienon mahdollisuuden äärellä. Mikä voisi olla parempaa kuin luoda omien arvojen mukainen kokonaisuus, joka kaiken lisäksi tulisi televisiosta ulos.

Hän ryhtyi suunnittelemaan liveään, jonka keskiössä oli pyrkimys saada ihmiset muistamaan, että rakkaus on universaalia. Hänelle on tärkeää muistuttaa, että jokainen meistä ansaitsee rakastaa ja tulla rakastetuksi juuri sellaisenaan kuin on ilman rajoittavia tekijöitä.

Vahvojen tarinoiden lisäksi SANNI lupaa iltaansa monisyisiä tarinoita ja inspiroivia artisteja. Hän kutsui mukaan sellaisia ihmisiä, jotka ovat musiikintekijöitä, esikuvia ja taiteilijoita, joita on katsonut itse ylöspäin urallaan.


Kappaleet, joita illan aikana kuullaan, tulevat olemaan niin hänen omiaan kuin muidenkin kappaleita, mutta omien sanojensa mukaan yllättävillä toteutuksilla.

Suorassa lähetyksessä mukana myös mm. Gasellit ja Suvi Teräsniska.

artikkelin avainsanat:
Gasellit Sanni SuomiLOVE Suvi Teräsniska