Tuuli Nikki
03:10 - 31.03.2021 / viihde / Findance
Wow! San(n)a pyörittää peppuaan somessa - "olen itsevarmempi kuin ikinä"
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Urbaania poppia ja räppiä yhdistelevä Sana (Sanna Rönnberg) on tottunut hämmentämään seuraajiaan. Helmikuun alussa hänen lookkinsa muuttui täysin, kun vuosia shokkivärjätyissä hiuksissa nähdystä laulajasta kuoriutui klassisen kaunis brunette. Nyt Sana on julkaissut useita twerkkausvideoita.

"Se twerkkaus lähti ihan vitsistä. Julkaisin loppuvuodesta peppukuvan, jolla julistin sitä, kuinka vihdoin opin hyväksymään itseni ja olen itsevarmempi kuin ikinä. Kuvan jälkeen jotkut seuraajani heittivät, että voisinko kuvata twerkkausta. Se oli sellainen läppä. Enhän minä sellaista osaisi.", Sana nauraa.

Seireenin musiikkivideolla nähty tanssijoiden twerkkaus yllytti vitsiä entisestään, ja toiveita Sanan twerkkaamisesta alkoi sadella enemmän.

"Päätin sitten kokeilla ja videoin sen. Oli iso kynnys julkaista sellaista, sillä tanssiminen on ollut mulle arka paikka. Tein sen silti, ja siitä tuli mieletön fiilis. Vapauttavaa."

Sanalla ei ole aiempaa tanssitaustaa.

"Olen just se tyyppi, joka tanssii siivotessa tai tyhjän baarin pimeimmässä nurkassa. Tottakai myös keikoilla heilun musiikin tahtiin. Mulla on pahat motoriset häiriöt ja selän rappeumaa, jotka tekevät musta tönkön ja vähän kömpelön."

Kun jää oli murrettu, on twerkkausvideoita ja - kuvia tipahdellut stooriin säännöllisesti.

"Seuraajani ovat pitäneet niistä ja olen kuulemma kannustanut monia muitakin kokeilemaan lajia. Se on äärettömän raskasta, mutta todella mukavaa."

Kaikki eivät kuitenkaan vaikutu Sanan pepun pyörityksestä.

"Tottakai olen saanut myös ikävää kommenttia, esim kuinka alas vajoan saadakseni seuraajia ja myös ulkonäköäni on kritisoitu, kuten "lihavaa peppuani". Eihän minua ole pakko seurata jos ahdistaa. Jaan omassa somessani minun näköistä sisältöä ja twerkkaus on nyt osa elämääni - pitää muut siitä tai ei.", Sana kuittaa.


Sana
Sanna Rönnberg


Sana
Sanna Rönnberg

Alla tuore musiikkivideo Lupaa. Twerkkaus-videoita löytyy Sanan Instagramin tarinoissa.

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

artikkelin avainsanat:
for men naiskauneutta Sana Sanna Rönnberg
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!