Nana Simelius
22:10 - 30.03.2021 / musiikki / Findance
Kaija Koo julkaisee pian uuden pitkäsoiton - "Uusi albumi tehtiin omilla ehdoillani, kuulijoita kunnioittaen"

Kaija Koo julkaisee 14. studiolbuminsa, Taipumaton, 23. huhtikuuta.

Albumi on saanut nimensä siltä löytyvältä kappaleelta, joka julkaistiin helmikuussa. Taipumaton -albumia on ollut tekemässä joukko arvostettuja biisintekijöitä ja tuottajia. Sitä valmisteltiin yli kaksi vuotta:

”En olisi uskonut vuonna -86 kun tein ensimmäisen levyni ’Kun savukkeet on loppuneet’, että julkaisen 14. albumini vuonna 2021. Musiikkimaailma on muuttunut radikaalisti näiden vuosien aikana. Onneksi ihmisyyden syvin olemus säilyy tämän kaiken huippuunsa viritetyn teknologian rinnalla. Olen viimeisen viiden vuoden ajan hionut myös laulutekniikkaani erinomaisen opettajan kanssa ja olen superonnellinen siitä että kehitys jatkuu. On tärkeää saada kappaleiseen oikeanlainen tunne mukaan. Uusi albumi tehtiin omilla ehdoillani, kuulijoita kunnioittaen. Se on tarkoin harkittu kokonaisuus, jonka jokaisella laululla on tärkeä sanoma ja oma polkunsa suomalaiseen sieluun."

Kaija Koo on yksi Suomen menestyneimmistä ja rakastetuimmista artisteista. Taitava tulkitsija yhdistää musiikillaan sukupolvia ja hänen keikkayleisönsä koostuukin niin nuorisosta kuin vanhemmista kuulijoista, jotka ovat seuranneet artistin uraa alusta asti. Kaija Koo julkaisi viime vuonna kaksi singleä Onnellinen loppu ja Hullut päivät, jotka molemmat nousivat virallisen radiolistan sijalle kaksi. Edellinen albumi Sinun naisesi julkaistiin vuonna 2016 ja se on striimannut platinaa.

Albumin nimikkobiisi Taipumaton antoi nimensä myös Kaija Koon 10. syyskuuta julkaistavalle elämäkerralle, joka tulee käymään läpi viidelle vuosikymmenelle ulottuvan uran huiput ja laskut.

artikkelin avainsanat:
Kaija Koo Taipumaton