Pixabay
04:10 - 30.03.2021 / viihde / Findance
Paulig Juhla Mokka on suomalaisten lempikahvi - Moccamaster ykkönen kahvinkeittimistä

Toptaste on järjestänyt kyselyn suomalaisten suosikkikahvista ja kahvinkeittimestä.

Kahvimerkit TOP 5

1. Paulig Juhla Mokka
Juhla Mokka on täyteläinen 100 % arabica-kahvisekoitus. Tämä Suomen rakastetuin kahvisekoitus valmistetaan parhaista Keski- ja Etelä-Amerikan sekä Afrikan kahvilaaduista, ja sen maku luodaan alusta alkaen paahtimolla.

2. Paulig Presidentti
Presidentin maussa korostuvat Väli-Amerikan, Kenian ja Etiopian korkealaatuiset arabica-kahvipavut. Maku on rikkaan aromikas, marjainen ja charmantti.

3. Kulta Katriina Perinteinen
Hienoarominen kahviklassikko, jonka pavut tulevat Etelä- ja Väli-Amerikasta sekä Itä-Afrikasta. Sen tarkkaan vaalittu resepti sisältää maailman parhaita kahvilajikkeita, jotka antavat tälle tasapainoiselle kahville sen ainutlaatuisen vahvan ja pehmeän maun.

4. Löfsberg Kharisma
Kharisma on tummapaahtoinen kahvi, jossa on erittäin syvä maku ja intensiivinen aromi. Sekoitukseen käytettävät Arabica-pavut tulevat Brasiliasta, Kolumbiasta, Keski-Amerikasta, Itä-Afrikasta ja Kaakkois-Aasiasta.

5. Paulig Brazil
Brazil-kahvin ainutlaatuinen aromi syntyy kuumien, aurinkoisten päivien kypsyttämistä brasilialaisista Santos-pavuista.


Kahvikoneet TOP 5

1. Moccamaster-kahvinkeitin
Legendaariset Moccamaster-mallit takaavat nautinnollisen kahvielämyksen kerta toisensa jälkeen. Ne sisältävät hienoja ominaisuuksia optimaalisen makuelämyksen varmistamiseksi. Laadun takeena on European Coffee Brewing Centerin (ECBC) myöntämä laatustandardi.

2. Smeg-kahvinkeitin
Smeg-kahvinkeittimet ovat erittäin helppokäyttöisiä, koska kaikki tiedot näkyvät heti selvästi LDC-näytössä. Keittimet voidaan ohjelmoida käynnistymään automaattisesti haluttuun aikaan. Niissä voidaan käyttää joko valmiiksi jauhettua kahvia tai papuja ja valittavissa on myös eri paahtotasoja sekä erilaisia kokoja.

3. Electrolux Love Your Day -kahvinkeitin
Love Your Day -kahvinkeittimellä voit keittää armomikasta kahvia suuressa 12 kupin lasikannussa. Automaattisen virankatkaisun ansiosta se on myös turvallinen.

4. Philips Senseo -kahvilaite
SENSEO-kapseleiden avulla saat aina herkullisen crema-vaahdon kahviisi. Vaahto parantaa kahvin makua ja antaa kahvillesi samalla upean koostumuksen. Myös kahvin vahvuus on täysin säädettävissä oman makusi mukaan. Saat valmiin kupillisen herkullista kahvia jopa alle minuutissa!

5. NESCAFÉ Dolce Gusto -kapselikone
Automaattinen NESCAFÉ Dolce Gusto -kapselikahvikone on suunniteltu sopimaan täydellisesti keittiöösi. Hermeettisesti suljetut kapselit säilyttävät kahvin tuoreuden ja takaavat aromikkaan kupillisen joka kerta.


Myös näitä kahvimerkkejä äänestettiin:

Paulig: Reykjavik, Mundo, New York
Colombia Pink Bourbon
Pirkka Costa Rica
Peligan Rouge Original Blend
Löfsbergs Jubileum
Caffé Pask
Kaffa Roastery - Lempeä Voima
Zoegas kahvi
Nescafé Kulta - Lempeä pikakahvi
Porvoon paahtimon pähkinäkahvi