Alamy / AOP
10:10 - 29.03.2021 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 13 / 2021 - mm. Spider-Man: Far from Home ja Katkerat kukat saa jatkoa

Netflix tarjoaa tällä viikolla seuraavat uutuudet:

30.3.

Oktonautit ja Tulirengas (animaatioelokuva)

Oktonautit kohtaavat yhdessä suurimman haasteensa, kun kuumana hohkaavat tulivuoret käynnistävät katastrofaalisen ketjureaktion Tyynellämerellä.

31.3.

Caterina suuressa kaupungissa (italialainen draamakomediaelokuva)

Caterinan elämä mullistuu, kun hän joutuu muuttamaan uuteen kaupunkiin, mutta vastapäätä asuva erikoinen australialaispoika auttaa häntä sopeutumaan.

Dèmoni 2 (italialainen kauhuelokuva)

Verenhimoiset demonit hyökkäävät kerrostaloon, jonka asukkaat joutuvat pakenemaan henkensä edestä, sillä vauhdilla lisääntyvät hirviöt muuttavat uhrinsakin demoneiksi.

Overcomer (draamaelokuva)

Koripallovalmentaja joutuu vasten tahtoaan maastojuoksujoukkueen valmentajaksi. Hänen ainoan juoksijansa menneisyys pistää kuitenkin molempien uskon koetukselle.

Rahattomia rakastuneita 2 (italialainen romanttinen komedia)

Rahattomia rakastuneita -elokuvan jatko-osassa kaverukset Romolo ja Salvatore aikovat asettua aloilleen morsiantensa kanssa, mutta sitten kuvioihin ilmestyy vanha heila.

Spider-Man: Far from Home (Marvel-supersankarielokuva)

Supersankaritkin saattavat joskus olla loman tarpeessa. Koulun matkalla Eurooppaan uusi uhka kuitenkin pakottaa Peter Parkerin heilauttamaan itsensä toiminnan keskelle.

Vakavaa peliä (dokumentti)

Dokumentti tarjoaa rehellisen katsauksen videopelien pelaamiseen niin pelaajien itsensä kuin heidän huolestuneiden vanhempiensakin näkökulmasta.

Viva l'Italia (italialainen komedia)

Poliitikko Michele Spagnolo saa aivohalvauksen, jonka seurauksena hän menettää estonsa ja kykynsä valehdella. Tämä mullistaa sekä hänen yksityiselämänsä että uransa.

31.3.

Anna (ranskalainen toimintatrilleri)

Anna pakenee perheväkivaltaa ja ryhtyy KGB:n salamurhaajaksi. Hän toimii peiteroolissa pariisilaisena mallina, mutta kaikki menee sekaisin, kun hän paljastuu.

Beethoven (koko perheen elokuva)

Isä antaa vastahakoisesti lapsilleen luvan pitää bernhardilaispennun, mutta leikkisästä luppakorvasta tuleekin täysikasvuinen tuholainen.

Blackhat (amerikkalainen toimintaelokuva)

Superhakkeri vapautetaan vankilasta, jotta hän voisi auttaa amerikkalaisista ja kiinalaisista asiantuntijoista koostuvaa tiimiä jäljittämään kyberterroristin. Chris Hemsworth tähdittää.

Everest (brittiläinen toimintaelokuva)

Kilpailevat vuorikiipeilyryhmät yrittävät nousta Mount Everestille vuonna 1996, mutta lumimyrsky pakottaa kiipeilijät keskittymään selviytymiseen.

Ihan yössä (amerikkalainen komedia)

Amy on sinkku toimittaja-ammattilainen, joka pelkää sitoutumista, kunnes tapaa täydellisen miehen. Mutta mitä pahemmin hän ihastuu, sitä kuumempi sotku siitä seuraa.

Kisulit (animaatiosarja - 1. tuotantokausi)

Keksi, Herkku ja Karkki ovat kissanpentusisaruksia, jotka pitävät makupaloista ja opettavaisista seikkailuista, joihin uteliaisuus heitä aina vetää.

Night Hunter (rikoselokuva)

Sarjamurhaajaa jahtaavan poliisin ja raiskaajia rankaisevan kostajan tiet nivoutuvat yhteen huimia käänteitä sisältävässä tarinassa. Henry Cavill tähdittää.

Outoja kokemuksia: Latinalainen Amerikka (meksikolainen kauhusarja)

Oikeiden ihmisten hyytävät, selittämättömät ja paranormaalit kauhukokemukset heräävät henkiin tämän tosi-tv-sarjan dramatisointien myötä.

Rambo – taistelija 3 (toimintaelokuva)

Rambo kieltäytyy auttamasta eversti Trautmania operaatiossa, mutta kun Trautman jää vangiksi, Rambo käynnistää oman yhden miehen pelastusoperaationsa.

Ronaldo (dokumentti)

Muotokuva Cristiano Ronaldosta, portugalilaisesta jalkapallosankarista, kertoo niin hänen urastaan kuin yksityiselämästäänkin sekä siitä, miten hän suhtautuu tähteyteen.

1.4.

Worn Stories: Anekdootteja pukineista (lifestyle-minisarja)

Tavalliset ihmiset kertovat rakkaimpiin vaatteisiinsa liittyviä kiehtovia ja erikoisia tarinoita hauskassa, sydämellisessä ja koskettavassa dokumenttisarjassa.

2.4.

Concrete Cowboy (draamaelokuva)

Kapinallinen teini joutuu muuttamaan kesäksi Philadelphiaan etäisen isänsä luo ja löytää oman paikkansa mustien ratsastajien tiiviistä yhteisöstä. Idris Elba tähdittää.

Just Say Yes (hollantilainen romanttinen komedia)

Yltiöromanttisen Loten elämä kiepsahtaa nurinniskoin, kun hänen täydelliset häänsä peruuntuvat – ja kirsikkana hääkakun päällä itsekeskeinen sisko menee kihloihin.

Katkerat kukat (espanjalainen rikosdraamasarja - 2. tuotantokausi)

Kansalliskaartin santarmi saapuu pieneen galicialaiskaupunkiin selvittämään teinitytön katoamista ja törmää salaisuuksiin, jotka liittyvät hänen omaan menetykseensä.

Kohti taivaita (espanjalainen toimintatrilleri)

Rakastuttuaan Estrellaan Madridin lähiöistä kotoisin oleva mekaanikko Ángel tempautuu mukaan ryöstöjen maailmaan ja saa kimppuunsa sinnikkään poliisin.

Madame Claude (ranskalainen elokuva)

1960-luvun Pariisissa Madame Clauden vaikutus ulottuu seksibisneksen ulkopuolellekin, mutta sitten varakas nuori nainen uhkaa kääntää kaiken päälaelleen.

The Serpent (minisarja)

Armoton tappaja Charles Sobhraj saalistaa Etelä-Aasian hippireitillä reissaavia turisteja 1970-luvulla. Sarja perustuu järkyttäviin tositapahtumiin.