Saku Tiainen
00:10 - 28.03.2021 / tv-sarjat / Findance
Janni Hussi ja Ennätystehdas palaa 5.4. - Pystyykö ihminen juoksemaan 10 kipsilevyn läpi? Entä miten trampoliini lähetetään avaruuteen?

Omintakeiset ennätysyritykset valtaavat ruudun jälleen maanantaina 5. huhtikuuta, kun Ennätystehdas palaa FOX-kanavalle toisen kauden jaksoin.

Ennätystehtaan uudella kaudella ruuvia kiristetään entistä tiukemmalle. Ohjelmassa tullaan näkemään toinen toistaan erikoisempia ennätysyrityksiä, kun osallistujat tavoittelevat Suomen, Pohjoismaiden, Euroopan ja maailmanennätyksiä.

Luvassa on vauhtia maalla, merellä ja ilmassa – ja toisinaan avaruudessakin, kun trampoliini lähetetään aivan uusiin sfääreihin. Lisäksi Ennätystehtaassa tungetaan grillitikkuja partaan, hypätään moottorikelkalla veteen hyppyristä, matkustetaan sähköpotkulaudalla Utsjoelta Helsinkiin sekä selvitetään, pystyykö ihminen juoksemaan kymmenen kipsilevyn läpi.

– On mahtavaa, että Ennätystehdas palaa kotikatsomoihin. Ensimmäinen kausi oli huikea ja yllätyksellinen, eikä toinen kausi todellakaan tuota pettymystä. Suomen ennätyksiä kirjoitetaan uusiksi, kertoo Ennätystehtaan johtaja Janni Hussi.

Ennennäkemättömien ennätysyritysten lisäksi uudella kaudella nähdään aivan uusi osio, jossa tunnetut tubettajat kisaavat toisiaan vastaan.

– Tube-tähtien haasteet tuovat joka jaksoon lisämaustetta – mukana ovat muun muassa Nelli Orell, Deata ja Scouppi. Tälle kaudelle olemme myös lisänneet ennätysyritysten määrää, joten tylsiä hetkiä tunnin aikana tuskin nähdään, sanoo FOX:n kanavajohtaja Elina Mustelin.

Ennätystehtaan uusi kausi alkaa FOX-kanavalla maanantaina 5.4. klo 21.00. Jaksot ovat katsottavissa jälkikäteen maksutta Ruutu-suoratoistopalvelusta.

Katso esimakua videosta alta: