Kai Kuusisto
14:10 - 19.03.2021 / musiikki / Findance
Stig julkaisi uuden singlen Märkylii - "Biisissä haikaillaan illanistujaisten perään. Niitä ei ole ollut pitkään aikaan."

Lukuisia kulta- ja platinasinglejä vuosien varrella julkaissut STIG julkaisi tänään uuden singlen Märkylii. Kappale on saanut innoituksen korona-ajasta ja kaipauksesta illanviettoihin ystävien seurassa.

- Biisissä haikaillaan illanistujaisten perään. Niitä ei ole ollut pitkään aikaan. Se on saanut miettimään, että jo ennen näitä poikkeusaikoja kotibileiden ja kavereiden tapaaminen on jäänyt vähemmälle. Asiallehan on saatava muutos, kun päästään takaisin normaaliin elämään, STIG kertoo kappaleesta.

STIG ihastutti syksyllä 2020 suositussa Vain Elämää -ohjelmassa. Kauden aikana kuultiin toinen toistaan upeampia versiota kappaleista, mutta yhdeksi kauden ehdottomista hiteistä nousi STIG:in versio Arja Korisevan legendaarisesta Kuningaskobra-biisistä. Kappale nousi suoraan julkaisustaan Spotify top50 -listan kärkeen, jossa se pysytteli ensimmäisellä sijalla useita päiviä.

STIG on tarjonnut suomalaisille useita kestohittejä, kuten esimerkiksi Puumaa mä metsästän ja Original gigolo (feat. Teflon Brothers). Vuonna 2015 julkaistu albumi STIG sisälsi jättihitin Roy Orbison, joka oli sen vuoden yhdeksänneksi soitetuin kappale Suomen radioissa.

Oletko menossa Jysäreille tai innostaako ysärimusa muuten? Jysäri 2024 -esiintyjät nyt soittolistalla! Klikkaa Spotify-soittolistaan!

artikkelin avainsanat:
Märkylii Stig