Virna Food
04:10 - 19.03.2021 / viihde / Findance
Virna Food lanseerasi artesaaniseitanin - Uusi, kasviperäinen premium-tuote kestää monipuolisen ruuanlaiton

Virna Food on lanseerannut seitantuoteperheeseensä uuden vegaanituotteen, Virna-artesaaniseitan. Tuotetta löytyy kaupoista kahdessa maussa, tomaatti-oliivi sekä tatti-karamellisoitu sipuli.

Viime vuosien aikana Virna Food on huomannut, että catering-puolella toive maukkaille ja monipuolisille, kasvispohjaisille menuille on ollut kasvussa.

-Ison suosion takia halusimme tuoda markkinoille laadukkaan vegaanituotteen, jossa ravintoarvot ja maku kohtaavat, Virna Foodin keittiömestari Virve Räisänen kertoo.

Artesaaniseitan kestää monipuolisen ruuanlaiton. Tuote myydään kiekkona, joka jättää kuluttajalle kaikki mahdollisuudet avoimeksi.

Artesaaniseitanissa tuoreus on merkittävässä roolissa. Se ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita, jonka lisäksi tuotteessa on selkeästi vähemmän suolaa ja energiaa.


Yksikin vastuullinen valinta auttaa

Koska vastuullisuus on Virna Foodille sydämen asia, pyrkivät he tekemisellään kannustamaan myös muita vastuullisempaan ajatteluun.

- Yhdenkin kasvisaterian valitseminen lihavaihtoehdon sijaan auttaa ilmastoa. Siksi olemmekin tehneet artisaaniseitanista premium-tuotteen, jonka makuun ja laatuun voi luottaa.

- Pyrimme tuotannossamme myös vähentämään hävikkiä, sillä se on lähin ja tärkein asia mihin pystymme vaikuttamaan. Henkilökuntamme ansiosta olemme onnistuneet vähentämään keittiömme hävikin nollaan.

Virna Foodin tuoteperheeseen on tulossa pian myös grilliin sopivia kesätuotteita.