Samsung
08:10 - 18.03.2021 / viihde / Findance
Samsung lanseerasi uudet Galaxy A -puhelimet: Galaxy A52, A52 5G ja A72

Samsung on lanseerannut Galaxy A52-, A52 5G- ja A72-puhelimet Suomen markkinoille. Uudet A-laitesarjan puhelimet tuovat uutta ja kehittynyttä teknologiaa saataville kohtuulliseen hintaan. Uudistuneet Galaxy A -sarjalaiset voidaan tiivistää entistä laadukkaampiin kameroihin ja näyttöihin, vedenpitävyyteen sekä pitkäkestoisiin akkuihin. Yhteensopivuus Galaxy-ekosysteemin muiden palveluiden ja laitteiden kanssa – kuten Galaxy Buds Pro, Galaxy SmartTag ja Galaxy Tab – varmistaa miellyttävän käyttökokemuksen useiden laitteiden välillä.

- Suomen suosituin älypuhelintuoteperhe saa odotetut perheenlisäykset. A51-mallit ovat niittäneet menestystä maailmalla sekä erityisesti myös Suomessa, ja nyt esiteltävät uutuudet tulevat varmasti jatkamaan tätä menestystä. Galaxy A52-, A52 5G- ja A72-puhelimet on pakattu täyteen vakuuttavaa teknologiaa todella houkuttelevaan hintaan. Erityisen kovia juttuja tässä hintapisteessä ovat esimerkiksi IP67-suojaus, näyttöjen jopa 120Hz asti yltävät virkistystaajuudet ja optinen kuvanvakautus kameroissa. Uusista A-sarjan puhelimista jokainen löytää varmasti omaan tarpeeseen soveltuvan mallin, jota myös designin puolesta kelpaa esitellä, toteaa Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

Katso puhelimien hintatiedot: DNA Kauppa ja Elisa Kauppa (*sponsoroidut linkit*).

Kyvykkäät kamerat uusilla ominaisuuksilla

Samsungin Galaxy A52 ja A72 -sarjan puhelimien kameraominaisuuksia on jälleen parannettu ja mukana on monia huikeita ominaisuuksia kuten:

- Monipuolinen käyttökokemus – 8MP valokuvien tallentaminen videomuistoista on vaivatonta.

- Scene Optimizer – valokuvat ja taustat voidaan optimoida tekoälyn avulla 30 valmiin kuvakategorian mukaan.

- Vakaata kuvaa päivin ja öin – optinen kuvanvakain lisää valo- ja videokuvauksen laatua päivä- ja yöaikaan.

- Night mode – hämärällä otetuista kuvista saadaan kirkkaampia ja tarkempia yhdistämällä usean kuvaotoksen tiedot yhteen.

- Hauskaa sisällöntuotantoa – luo uniikkeja kuvia suodattimilla ja emojeilla.

- Fun Mode – Snapchat-ominaisuudet saatavilla puhelimen kamerasovelluksessa.


Upeat näytöt ja jännittävää muotoilua

A-laitesarjan muotoilu ja näytöt on nostettu uudelle tasolle.

- Selkeää ja huippusulavaa kuvaa – Uusissa Galaxy A -puhelimissa on Samsungin suositut Super AMOLED -näytöt. Virkistystaajuudet ovat 120Hz Galaxy A52 5G:ssä sekä 90Hz Galaxy A52:ssa ja A72:ssa. Näyttöjen kirkkautta on nostettu 800 nitiin.

- Hellät silmille – Näytöt täyttävät ‘Eye Care’[3]-sertifikaatin vaatimukset. ‘Eye Comfort Shield[4]’ -toiminnolla värisaturaatiota ja kirkkautta säädetään puhelimen käyttötapojen mukaan, mikä vähentää silmien rasitusta.

- Edistyneempi muotoilu – Uusien Galaxy A -puhelinten muotoilua on hiottu pehmeästi pyöristetyillä reunoilla ja sulavasti kokonaisuuteen istutetulla kameraelementillä.

Yhteensopivuus muiden Galaxy-tuotteiden kanssa

Käyttökokemus parantuu entisestään, kun Galaxy A -puhelimia käytetään muiden Galaxy-ekosysteemin tuotteiden kanssa.

- SmartThings mahdollistaa muiden kodin älylaitteiden, kuten tabletin, PC:n tai TV:n, hallinnan.

- SmartThings Find -toiminnon avulla käyttäjä voi paikantaa paritetut laitteet.

- Galaxy SmartTag käyttää Bluetoothia ja sen avulla SmartTag-varustellut laitteet tai esineet on helppo löytää.

- Music Share ja Buds Together -toiminnoilla musiikin jakaminen ja yhteiset kuunteluhetket ystävien kanssa ovat helppoja järjestää.

- Quick Share -toiminnon avulla käyttäjä voi nopeasti lähettää kuvia, videoita ja tiedostoja muihin Galaxy-laitteisiin.


Läpi Galaxy-laitevalikoiman tarjottavia ominaisuuksia

Uusissa Galaxy A -puhelimissa on luonnollisesti mukana myös pidetyt ominaisuudet, jotka määrittävät kaikkia Galaxy-laitteita.

- Hyvin suojattu – Galaxy A52, A52 5G ja A72 on suojattu kosteudelta ja pölyltä IP67-luokituksen mukaisesti. Valinnainen Samsung Care+ lisää entisestään tukea ja pidentää takuuta. Lisäksi puhelimissa on Samsung Knox -turvajärjestelmä, joka suojaa henkilökohtaisia tietoja ja dataa reaaliajassa.

- Kahden päivän akkukesto – Uusien Galaxy A -puhelinten akut kestävät jopa kaksi päivää yhtäjaksoista käyttöä[9]. Galaxy A52 -malleissa akun koko on 4 500mAh ja Galaxy A72:ssa 5000mAh.

- 5G – Galaxy A52:sta on saatavilla nopeita 5G-yhteyksiä tukeva malli.

- Vahva tekninen pohja – Galaxy A52, A52 5G ja A72 on kehitetty täyttämään Galaxy-laitesarjan korkeat vaatimukset. Mukana ovat esimerkiksi stereokaiuttimet, One UI 3 -käyttöliittymä ja tuki jopa 1TB muistikorteille.

- Kestävyys – Samsung kehittää jatkuvasti tuotteitaan ja pakkauksiaan kasvattaakseen toiminnan kestävyyttä. Galaxy A52-, A52 5G- ja A72-pakkauksissa käytetään selluloosakuituja ja paperia

- Ohjelmistopäivitykset – Samsung tuo Galaxy A52-, A52 5G- ja A72-puhelimille kolmen sukupolven käyttöjärjestelmäpäivitykset sekä säännölliset tietoturvapäivitykset neljän vuoden ajan.

Saatavuus

Uudet Galaxy A -puhelimet tulevat saataville neljässä värissä: Awesome Violet, Awesome Blue, Awesome Black ja Awesome White.

Katso puhelimien hintatiedot: DNA Kauppa ja Elisa Kauppa (*sponsoroidut linkit*).