Yle Kuvapalvelu / Tiitus Petäjäniemi
08:10 - 20.03.2021 / tv-sarjat / Findance
Pikku Kakkonen tänään: Jönneli jatkuu - pääosissa Antti Lang, Noora Peltokukka ja Antti Virmavirta
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Jönneli jatkuu tänään Pikku Kakkonen -ohjelmistossa Yle TV2 -kanavalla klo 8.19. Jönneliä voi seurata myös Yle Areena -palvelussa.

Jönnelin (Antti Lang) ja Prinsessan (Noora Peltokukka) uudet seikkailut alkavat. Lasten komediasarja kertoo voimakastahtoisesta Prinsessasta, joka yrittää kaikin keinoin olla suosittu. Prinsessan uskollinen Palvelija (Antti Virmavirta) yrittää pitää hallitsijan tyytyväisenä, mutta se on vaikeaa, sillä Prinsessalla on rikkauksistaan huolimatta tylsää. Onneksi Palvelijalla on apunaan Satumetsässä asuva harvinainen Jönneli, joka omistaa Kaiken tiedon kirjan.

Kaiken tiedon kirjan avulla ja neuvokkaalla yhteistyöllä Palvelija ja hyväsydäminen Jönneli hoitavat asiat niin, että valtakunnassa on lopulta aina kaikki hyvin.

Jönnelin episodimaisissa 10-minuuttisissa jaksoissa seikkailevat myös mm. Neuvonantaja, jonka uskoo itsensä kehittämiseen (Jyrki Karttunen), korulauseita rakastava Prinssi (Ylermi Rajamaa), naapurivaltakunnan itserakas prinsessa Jekaterina von Silvia Superluxus (Lotta Lindroos) sekä Kansalainen, joka on riippuvainen puhelimestaan (Senna Vodzogbe).

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!