Yle kuvapalvelu / Atte Mäläskä
16:10 - 20.03.2021 / tv-sarjat / Findance
SuomiLOVE tänään: pääosassa Lauri Tähkä - mukana myös Ismo Alanko ja Eetu

SuomiLOVE-ohjelmannan uuden tuotantokauden kolmannen jakson pääosassa on Lauri Tähkä. Yle TV1 esittää jakson klo 21.10. Lisäksi jakso on katsottavissa Yle Areena -suoratoistopalvelussa.

Kolmantena LOVEartistina nähtävä Lauri Tähkä oli jo luvannut itselleen, ettei enää lähde mukaan televisio-ohjelmiin. Soitto SuomiLOVEsta kuitenkin pyörsi artistin päätöksen.

Hän jäi pohtimaan muutamaksi päiväksi puhelua ja mahdollisuutta suunnitella oman näköisensä SuomiLOVE-ilta. Sitten hän muisti itsekin liikuttuneensa katsoessaan ohjelmaa.

SuomiLOVEn merkittävyyttä hän korostaa myös siinä, että vaikka väkevät tarinat ovat ohjelmassa esitettyjen ihmisten omia, myös kotisohvilla nähdään, ettei kukaan ole ongelmiensa kanssa yksin.

Oman iltansa kokonaisuudessa Lauri Tähkälle on tärkeää, että artistit resonoivat myös hänelle itselleen ja liittyvät jotenkin hänen omaan tarinaansa. Lisäksi hän otti huomioon sen, että kun lauluihin yhdistyvät tarinat ovat vahvoja merkityksellisiä yleisössä istuville, on artistin oltava ehdottoman läsnä.

Hän vertaa tulevaa iltaansa nupussa olevaan kukkaan, jonka aukeamiseen tarvitaan läsnäoloa, lohtua ja ilon kosketusta.

Mukana jaksossa ovat myös mm. Ismo Alanko ja Eetu.