Elisa
12:10 - 10.03.2021 / viihde / Findance
Elisa sai kuuden tähden kansainvälisen EFQM-laatusertifikaatin ensimmäisenä teleoperaattorina maailmassa

Mitä tapahtuu, kun isä kohtaa lapsensa Lilli-opettajan humalassa baarissa? Klikkaa Spotifyyn!

Elisan määrätietoinen työ laadun ja asiakaskokemuksen kehittämiseksi palkittiin EFQM Global Award -arvioinnissa merkittävällä kuuden tähden sertifikaatilla, jonka Elisa sai ensimmäisenä teleoperaattorina maailmassa. Arviointiryhmä huomioi perusteluissaan erityisesti Elisan tuloksellisuuden sekä ainutlaatuisen oppimisen kulttuurin.

Asiakaskokemus ja laadun parantaminen ovat Elisan strategian ytimessä. Elisalla on tehty systemaattista laatutyötä läpi yrityksen historian ja yli kymmenen vuoden ajan kehitetty toimintaa yhä kokonaisvaltaisemmin kohti erinomaisuutta. Kaksi vuotta sitten Elisan laatutekeminen palkittiin Suomen laatupalkinnolla ja viiden tähden sertifikaatilla. Elisalaisten vahva tekeminen on jatkunut ja nyt yritys saavutti kansainvälisessä EFQM Global Award -arvioinnissa merkittävät kuusi tähteä – ensimmäisenä teleoperaattorina maailmassa. Nyt palkituista Elisa on myös ainoa suomalainen yritys.

EFQM-tunnustuksen jakaa globaali EFQM-järjestö, European Foundation for Quality Management, ja arvioinnin tekee ulkopuolinen asiantuntijaryhmä. EFQM-malli on maailmanlaajuisesti tunnustettu viitekehys, missä arvioidaan laajasti organisaation eri toimintojen vuorovaikutussuhdetta yrityksen strategian, toteutuksen ja tulosten välillä. Arviointiin osallistuu yrityksiä eri maista ja useilta toimialoilta.

Saavutettu kuuden tähden sertifikaatti kertoo Elisan pitkäjännitteisestä työstä laadun parantamisessa. Arvioinnin perusteluissa kiitetään erityisesti Elisan tuloksellisuutta sekä ainutlaatuista arvoihin ja ydinkyvykkyyksiin perustuvaa oppimisen kulttuuria. Oppiminen onkin keskiössä Elisan laatutyössä, jonka tavoitteena on kyky tulla jatkuvasti paremmaksi asioissa, joita asiakkaat arvostavat.

– Me elisalaiset olemme onnistuneet tekemään valintoja siinä, miten luomme arvoa asiakkaille sekä muille sidosryhmille ja tätä kautta olemme luoneet arvoa myös omistajille. Laadun rakentaminen on pitkäjänteistä työtä ja jatkuvaa oppimista. Sitä, että teemme asioita jatkuvasti vähän paremmin, ja opimme myös virheistä, kertoo Elisan toimitusjohtaja Veli-Matti Mattila.

– Kiitos saaduista tunnustuksista kuuluu kaikille elisalaisille, sillä yhteinen oppimisen ja kehittämisen halu on siivittänyt meidät onnistumisiin. Matkamme laadun parantajana jatkuu ja rakennamme näin missiomme mukaisesti digitalisaatiolla kestävää tulevaisuutta, Mattila jatkaa.

Uusi suomipop-biisi tarinoi, mitä tapahtuu, kun isä kohtaa lapsensa Lilli-opettajan humalassa baarissa? Klikkaa Spotifyyn!

artikkelin avainsanat:
Elisa kännykät