Yle Kuvapalvelu / Niki Soukkio
16:10 - 13.03.2021 / tv-sarjat / Findance
SuomiLOVE tänään: pääosassa Antti Tuisku - mukana myös Ida Paul ja Kalle Lindroth

SuomiLOVE jatkuu tänään jälleen Yle TV1 -kanavalla klo 21.10. Ohjelma on katsottavissa myös Yle Areena -suoratoistopalvelussa.

SuomiLOVEn seitsemännen kauden toisena LOVEartistina loistaa Antti Tuisku. Koko kansan rakastaman popparin jakso rakentuu fanituskulttuurin luoman yhteisöllisyyden ja ystävyyden ympärille.

Elinvoimaisella energiallaan lavan täyttävälle Antille artistiudessa hienointa on se, että kappaleet heräävät henkiin vasta kuulijoiden käsissä.

Oman jakson suunnittelussa Antille korostui erityisesti fanituskulttuuriin kulminoituva yhteisöllisyys, joka muodostuu ikään kuin artistin ja yleisön välille. Lisäksi hän on halunnut kutsua mukaan artisteja, jotka ovat vaikuttaneet hänen omaan elämäänsä ja uraansa, sekä pyrkinyt valitsemaan lauluja laulettavaksi faneilleen, jotka ovat seuranneet häntä alkuajoista asti.

Laulut tulevat olemaan paitsi valtavaa bailaamista myös todella herkkää tunteilua. Uuden tuulahduksen tulevaan tuo myös se, ettei osa Antin mukaan kutsumista artisteista ole aiemmin esiintynyt SuomiLOVEssa. Mukana on mm. Ida Paul, Kalle Lindroth ja Markku Aro.

Tulevassa livelähetyksessä Antti Tuisku tullaan näkemään artistina uudenlaisessa paikassa, sillä hän paljastaa laulavansa yksin ja yhdessä muiden kanssa tuttuja kappaleita, joita ei ole välttämättä koskaan aiemmin esittänyt.