Samsung
09:10 - 05.03.2021 / viihde / Findance
Samsung julkisti Galaxy XCover 5 -kännykän - käyttömukavuus ja kestävyys yhdistyvät

Samsung on esitellyt Galaxy XCover 5 -puhelimen, joka on kestävä, tyylikäs ja tehty selviämään rankkojen työtehtävien ja aktiivisten käyttäjien haasteista. Galaxy XCover 5 on kehitetty sekä kenttä- ja tuotantotöihin että vaativiin vapaa-ajan harrastuksiin. Laitteessa on herkkä painalluksentunnistus, eli sitä voi käyttää myös hanskat kädessä. Helposti ladattava akku taas varmistaa, että virtaa riittää koko päivän toimiin.

– XCover on suosittu ja kysytty laitesarja etenkin kuljetus-, myynti- ja tuotantoaloilla, mutta laitteet sopivat loistavasti myös aktiiviliikkujan vapaa-aikaan esimerkiksi laskettelurinteisiin, metsään tai veneeseen. XCover 5 on sarjan viimeisin lisäys ja valmis kohtaamaan kaikenlaisten vaativien käyttäjien päivittäiset haasteet. Laite on iskunkestävä, toimii haastavissakin oloissa, ja suojaa tehokkaasti yksityisiä tietoja. XCover 5 yltää ammattilaisten korkeisiin vaatimuksiin ja nostaa tuottavuutta sekä töissä että vapaa-ajalla, kertoo Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

Vaativiin olosuhteisiin

Galaxy XCover 5 on tehty kestämään kovaa käyttöä ja toimintaa. Parannettu iskunvaimennus tarkoittaa, että Galaxy XCover 5 kestää entistä kovempaa kohtelua. IP68-suojaluokitus varmistaa, että puhelin on vedenkestävä ja pölytiivis. Laite kestää peräti 30 minuutin upotuksen puolentoista metrin syvyyteen ja on kokonaan suojattu kosteudelta. Glove Touch -toiminto lisää kosketusnäytön paineherkkyyttä, mikä mahdollistaa puhelimen käytön käsineiden kanssa.

Galaxy XCover 5 on lisäksi suojattu Samsung Knox -tietoturva-alustalla. Knoxin end-to-end-suojaus toimii laitteen joka kerroksella, piirilevyltä aina sovelluksiin asti. Samsung Knox suojaa luottamuksellisia tietoja reaaliajassa ja vastaa ennaltaehkäisevästi alati kasvaviin ja kehittyviin haittaohjelmiin sekä muihin ulkoisiin uhkiin.

Osa Samsung Partner -ekosysteemiä

Galaxy XCover 5 hyötyy ainutlaatuisista, kumppanien mahdollistamista mobiiliratkaisuista, joista on hyötyä monissa eri tilanteissa. Näihin lukeutuu esimerkiksi Microsoft Teamsiin sisällytetty radiopuhelin-ominaisuus. Push-to-talk-toiminnon avulla käyttäjät voivat pitää yhteyttä keneen tahansa pitkin päivää vain nappia painamalla. Lisäksi XCover 5 -käyttäjät voivat määrittää, mitkä sovellukset ovat avattavissa XCover Key -painikkeella. Näin eniten käytetyt sovellukset, tai vaikkapa hätäpuhelu, ovat saatavilla yhdellä painalluksella.

Korkeampaa suorituskykyä

Galaxy XCover 5:ssä on tehokas Exynos 850 -suoritin, 4 GB RAM-muistia ja 64 GB sisäistä tallennustilaa (sekä muistikorttipaikka). Vaihdettavissa oleva 3 000 mAh akku taas tukee pikalatausta USB- ja POGO-pinniliitännän kautta.

Ammattimainen kamera

Galaxy XCover 5:ssä on 16MP (F1.8) takakamera, jolla on helppo ottaa ammattilaislaatuisia valokuvia ja videoita. Live Focus -toiminto nostaa kuvauskohteen selkeästi esiin ja 5MP (F2.2) etukamera sopii loistavasti videotapaamisiin. Galaxy XCover 5 tukee myös turvallista Samsung Knox Capture -skannaustoimintoa.

Galaxy XCover 5 saapuu myyntiin viikosta 10 alkaen valikoiduilla jälleenmyyjillä.