Tero Ahonen
07:10 - 04.03.2021 / musiikki / Findance
Abreu julkaisee uuden singlen 20 Ave Mariaa - "Kosketuksen merkitys on korostunut viimeisen vuoden aikana kaikenlaisissa ihmissuhteissa"

Abreu julkaisee uuden singlen 20 Ave Mariaa perjantaina 5. maaliskuuta.

ABREU on kirjoittanut armahtavasta kosketuksesta kertovan kappaleen yhdessä Iivari Suosalon, Hanna Johteen sekä tuottaja-duo Los Rollosin kanssa.

”Olen ollut monta kuukautta studion uumenissa tekemässä uutta musiikkia ja se on ollut todella siistiä. Halusin antaa luovuudelle kunnolla tilaa ja tällä hetkellä on erittäin inspiroitunut olo oman musiikin ja tulevan vuoden suhteen. 20 Ave Mariaa -kappale kertoo kosketuksesta ja siitä, miten se vapauttaa silloin kun tuntee olevansa henkisesti kaukana toisesta ihmisestä. Kosketuksen merkitys on korostunut viimeisen vuoden aikana kaikenlaisissa ihmissuhteissa.”

20 Ave Mariaa -kappaleeseen on kuvattu myös musiikkivideo, jonka on ohjannut Kaverikarim.

ABREU tunnetaan pitkästä urastaan ja lukuisista hiteistään, jotka ovat rikkoneet kulta- ja platinarajoja, kavunneet Spotify-listojen kärkisijoille ja villinneet yleisöä keikoilla. Hänen edellinen albuminsa, platinaa striimannut Teipillä tai rakkaudella julkaistiin marraskuussa 2019. Albumilta löytyy useampi hittibiisi, kuten Yhen elämän juttu, Sytyn ja Amor Amor feat. Cledos.

ABREUn edellinen single Lusikat julkaistiin viime vuoden heinäkuussa. Kappale on striimannut kultaa ja sen musiikkivideo nousi Youtuben trendaavimmaksi videoksi.