Ismo Pekkarinen / AOP
17:10 - 04.03.2021 / tv-sarjat / Findance
Elisa Viihde Viaplay lapsiperheille: uusi toimintasarja Taylor´s Island tulossa

Elisa Viihde Viaplay aloittaa loppuvuodesta 2021 uuden lapsille suunnatun toimintasarjan Taylor´s Island.

Toiminnantäyteisen komedian pääosassa on mystisen saaren pauloissa oleva nuori tyttö nimeltä Taylor Young. Salaperäinen saari on kiehtonut Tayloria siitä lähtien kun hänen setänsä katosi saarella ollessaan. Taylorin mukana seikkailevat hänen ystävänsä: nokkela kapinallinen Nori, jännitystä rakastava kovanaama Meesha, syntyperäinen huolestuja Ellis, sekä Lila, Taylorin pikkusisko, joka on kunnianhimoinen vloggari. Yhdessä ystäviensä kanssa Taylor on päättänyt selvittää Bermudan salaisuudet ja selittämättömät, mystiset tapahtumat. Totuutta etsiessään ystävykset lähtevät elämänsä seikkailulle täynnä loputtomia rantoja, piilotettuja aarteita ja toistaan salaperäisempiä arvoituksia värikkään karibialaiskaupungin syvyyksissä.

Sarja kasvattaa entisestään NENT Groupin lapsille suunnattujen alkuperäistuotantojen tarjontaa. Aikaisempia Viaplay Originals lastensarjoja ovat Saagan seikkailut, Fixi Playlandissa, Miian maaginen maailma, Peppy Pals sekä Suuri tehtävä.

Filippa Wallestam, NENT Groupin Chief Content Officer kommentoi: “Viaplay tarjoaa jo nykyisellään laajan valikoiman Nickelodeonin sisältöjä, ja Taylor’s Islandin yhteistuotanto on luonnollisesti askel tiiviimpään yhteistyöhön ViacomCBS:n kanssa. Tämä luova ”live action”-sarja on nopeatempoinen, hauska – täynnä seikkailua ja salaperäisyyksiä, jotka vetoavat nuorempiin katsojaryhmiin.”

20 jaksosta koostuva ’Taylor’s Island’ on tehty yhteistyössä Nickelodeon Internationalin ja ViacomCBS:n omistaman Network 10 kanssa, ja sen tuottaa Fremantle. Sarja saa kansainvälisen ensi-iltansa NENT Groupin Viaplay-palvelussa Pohjoismaissa ja Baltiassa vuoden 2021 lopulla. Suomessa sarja on katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa.