Lidl Suomi
18:10 - 03.03.2021 / viihde / Findance
Lidl paljasti aktiivisimmat Lidl Plus -käyttäjät: Karkkila, Harjavalta ja Ikaalinen kärjessä

Lidlin etusovellus Lidl Plus lanseerattiin vuoden 2020 kesäkuussa. Lidl vertasi Lidl Plus -käyttöaktiivisuutta koko Suomen alueella, joka herätti mielenkiintoisen huomion. Aktiivisimmat Lidl Plus -etusovelluksen käyttäjät löytyvät lounais-Suomen pikkupaikkakunnista.

- Lidl Plus -etusovelluksen lanseeraus onnistui erittäin hyvin ja ensimmäisinä vuorokausina löimme rikki kaikki tavoitteemme. Nyt tehdyn kartoituksen kautta selvisi missä päin Suomea Lidl Plus -sovellus on kaikkein käytetyin. Tätä kautta voimme myös arvioida, että Lidlin vankin fanijoukko löytyy mitä ilmeisimmin erityisesti läntisestä Suomessa, kertoo Lidlin Head of digital Nordics Sarah Pennanen.

Karkkila ja Harjavalta Suomen aktiivisimmat Lidl Plus -paikkakunnat

Kartoituksessa Lidl Plus -käyttöaktiivisuus suhteutettiin paikkakunnan väkilukuun. Aktiivisimmat Lidl Plus -käyttäjät löytyvät Karkkilasta. Karkkilan kanssa lähes tasoihin yltää Harjavalta. Tämän jälkeen kolmatta sijaa pitää Ikaalinen. Top viiden kärkijoukossa viimeisimmäksi sijoittuvat aika tasaisesti Huittinen ja Hanko.

- Vertailussa huomattiin, että näiden viiden paikkakunnan käyttöaktiivisuus oli todella korkealla tasolla verrattuna muihin paikkakuntiin. Ylipäätään pienten paikkakuntien innokkuus on aivan omaa luokkaansa. Huomattavaa on kuitenkin, että läntisessä Suomesta löytyy kokonaisuudessaan eniten käyttöaktiivisuutta, avaa Pennanen.

Lidl tutki lisäksi aktiivisten käyttäjien asenteita Lidl Plus -etusovellusta kohtaan. 58% aktiivisista käyttäjistä on sitä mieltä, että etusovellus on auttanut säästämään rahaa arjen menoissa. 44% aktiivisista käyttäjistä käy entistä useammin Lidlissä kuin aiemmin Lidl Plus -etusovelluksen vuoksi. Lähes puolet aktiivisista käyttäjistä kertoi etusovelluksen tehneen kaupassa asioinnista hauskempaa.

Lidl Plus -etusovelluksesta tekee hauskan sen monimuotoinen käyttö sekä jatkuvat uudet innovatiiviset ominaisuudet, joista asiakkaat hyötyvät heti. Näitä ovat esimerkiksi bonuskuponki, synttärikuponki, raaputuskuponki ja maaliskuussa tuleva lounaskuponki. Lounaskuponkia voi hyödyntää päivittäin klo 10 – 13, jolloin asiakkaille tarjotaan erilaisia lounasvaihtoehtoja. Lounaskuponki on ensimmäisen kerran käytössä 15. – 19.3.2021.