Yle kuvapalvelu / Atte Mäläskä
08:10 - 06.03.2021 / tv-sarjat / Findance
Yle TV1 tänään: uudet SuomiLOVE-jaksot alkavat - Kaija Koo starttaa, Antti Tuisku, Elastinen, Sanni ja Lauri Tähkä tulossa

Uudistunut SuomiLOVE starttaa tänään Yle TV1 -kanavalla klo 21.10 livelähetyksellä, jonka pääosassa Kaija Koo.

Seitsemännellä tuotantokaudella SuomiLOVE on kutsunut tähtikaartiin viisi rakastettua ja vuosien varrella tiuhaan yllätysesiintyjäksi toivottua artistia suunnittelemaan omannäköiset ja -kuuloiset LOVElähetyksensä. Kauden avausjakson primus motorina toimii SuomiLOVEssa lukuisia kertoja ilon ja liikutuksen kyyneleitä lauluillaan tarjonnut Kaija Koo.

Kaija on saanut sukeltaa SuomiLOVEn tarinamereen ja painottaa nimikkoiltojensa tarinavalinnoissa itselleen tärkeitä teemoja. Lisäksi hän on kutsunut mukaan rakkaita esiintyjätovereita tarinoineen ja niihin liittyvine lauluineen sekä masinoinut kutkuttavaakin kutkuttavampia yllätyksiä.

Tuttuun tapaan SuomiLOVEn valokeilassa ovat tarinat niin ylimmästä ystävyydestä, syvästä rakkaudesta kuin tiiviistä yhteisöllisyydestäkin ja ne huipentuvat unohtumattomiin hetkiin tärkeimpien laulujen parissa.

SuomiLOVEn 7. kauden juontavat Mikko Kuustonen ja Susanna Laine. Ohjelman sydämenä sykkii suurenmoinen LOVEband kapellimestarinaan Ako Kiiski.

Muut uusien jaksojen artistit ovat Antti Tuisku, Lauri Tähkä, Sanni ja Elastinen. Suorat lähetykset kuvataan Tampereen Mediapoliksessa.