MTV Oy
06:10 - 02.03.2021 / tv-sarjat / Findance
MTV3 tänään: Myyrä alkaa - mukana mm. Pyhimys, Aino Sirje, Pippa Laukka, Noora Karma ja Ilari Johansson

Älyä, taktikointikykyä, fyysistä kuntoa ja kylmiä hermoja vaativa realitysarja Myyrä jatkuu MTV3-kanavalla tänään klo 21.00.

Toisella tuotantokaudellaan Myyrässä on kisaamassa kymmenen tuttua suomalaista: Noora Karma, Pippa Laukka, Mira Luoti, Aino Sirje, Ilari Johansson, Teemu Packalén, Mikko Penttilä, Joona Puhakka, Pyhimys ja Wallu Valpio (kuvat nimiä klikkaamalla). Yksi heistä voittaa itselleen yhdessä kerätyn rahapotin, ja yksi heistä on myyrä.

Katso kilpailijoiden tarkemmat esittelyt aiemmassa artikkelissa täällä.

Yllätyksiä täynnä olevassa Myyrässä 10 kilpailijaa lähtee juontaja Roope Salmisen johdolla vauhdikkaaseen seikkailuun Latviaan. Kisan aikana kilpailijat haastavat itseään erilaisissa nokkeluutta, näppäryyttä ja rohkeutta vaativissa tehtävissä.

Kilpailijoiden tavoitteena on yhdessä tehtäviä onnistuneesti suorittamalla kasvattaa rahapottia, jonka vain yksi voi voittaa.

Hommaa vaikeuttamassa on kaksoisagentti, myyrä, joka yrittää muilta salaa sabotoida tehtäviä ja pitää voittopottia mahdollisimman pienenä.

Kanssakilpailijoiden tehtävänä on yrittää pitkin matkaa päätellä tai arvata, kuka myyrä on. Myyrän henkilöllisyyttä kysytään testeissä, joita kilpailijat tekevät pitkin kautta. Se, joka on kauimpana totuudesta veikkauksissaan, putoaa pois. Viikko viikolta porukka pienenee, kunnes jäljellä on enää kolme kilpailijaa. Heistä yksi paljastuu myyräksi ja parhaiten hänen henkilöllisyydestään perillä ollut kilpailija voittaa koko potin.

Myyrä on perheet ruutujen äärelle koukuttava täydellinen sekoitus seikkailua, gameshowta, huijarimysteeriä ja matkaohjelmaa sekä kilpailijoiden välisten juonittelujen värittämää mehukasta realityä.

Ohjelma perustuu belgialaiseen De Mol -formaattiin, jota on ehditty tehdä parissa kymmenessä maassa ympäri maailmaa. Erityisen suosittu ohjelma on Hollannissa, jossa kuvataan jo sarjan 21. kautta.