Universal Music
13:10 - 25.02.2021 / viihde / Findance
Virtuaalipenkkarit perjantaina - tähtenä Teflon Brothers - "Abivuoden kuuluisi olla täynnä iloa eikä karanteeninomainen jännitysnäytelmä"
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Jo perinteeksi tulleiden abiristeilyiden ja -matkojen takaa löytyvä Abi Goes Tallinn järjestää Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamkin kanssa todellisen yllätyksen kaikille abeille ja abinmielisille: tämän viikon perjantaina luvassa on kaikille ilmainen virtuaalipenkkaritapahtuma, jonka päätähtenä on vastikään Uuden Musiikin Kilpailussakin loistanut Teflon Brothers.

Helmikuun 26. päivänä kello 20.00 alkavassa streamissa on mukana myös AGT:n dj-ryhmä Frat House Brothers.

Kolmen yhteisen lukiovuoden kunniaksi järjestetyt bileet sujuvat sutjakasti osoitteessa agt.fi/virtuaalipenkkarit suuren palvelinkapasiteetin turvin, ja abit voivat lähettää biisitoiveita ja terveisiä lähetykseen viestillä.

"Otimme yhteyden monivuotiseen kumppaniimme Xamkkiin, joka lähti mukaan järjestämään tätä historiallista tapahtumaa. Tapahtuma on 100% ilmainen osallistujille, ja odotammekin yhteyksien päähän tuhansia lukiolaisia ympäri Suomen", Abi Goes Tallinn -tapahtumia järjestävän Iconic Travels Oy:n kehitysjohtaja Tommi Pura kertoo.

Pura lisää, että nyt jos koskaan on aika yrittää tukea nuoria kaikin eri tavoin – vaikka järjestämällä kaikille avoimet ja silti turvalliset kemut.

"Meidän yritystäkään ei olisi ilman abeja, joten koemme, että nyt on meidän aika antaa abeille takaisin. Abivuoden kuuluisi olla täynnä iloa eikä karanteeninomainen jännitysnäytelmä. Haluamme tällä tapahtumalla tuoda edes osan siitä säihkeestä ja ilosta, jonka abiturientit todellakin ansaitsevat kaiken opiskelun jälkeen."