MTV Oy
13:10 - 01.03.2021 / tv-sarjat / Findance
Rantabaari jatkuu Subilla 15.3. - Salatut elämät -suosikki Janne Haukkala (Hemmo Karja) astuu kuvioihin

Rantabaari jatkuu 15. maaliskuuta kolmannen kauden jaksoin Subilla ja mtv-palvelussa. Jaksoja esitetään kolme viikossa, maanantaista keskiviikkoon.

Rantabaarin kolmannella kaudella kesänvietossa on mukana tuttujen hahmojen lisäksi uusia kasvoja, jotka laittavat kuvioita uusiksi. Kuuman kesän rakkaudenkoukeroihin sekoittuu hyytävä mysteeri, kun menneisyyden tragedia heittää varjonsa Trissa-rantabaarin ja koko Taivallahden ylle. Jos jokin on varmaa, niin se, ettei kesän lopulla mikään ole ennallaan.

Tutustu uusiin hahmoihin - kuvat (Taksu Takkunen) nimiä klikkaamalla:

Janne (Hemmo Karja)

Ulkomailta palannut sanavalmis ja itsevarma Janne etsii kesältä uusia seikkailuja, mutta onko naistenmies sittenkään maineensa veroinen?

Minna (Mira Rastas)

Eeroloiden siskosten dynamiikkaa sekoittamaan saapuu heidän utelias serkkunsa Minna, jolta mikään salaisuus ei jää huomaamatta.

Salem (Rami Farooq)

Komea ja positiivinen Salem aloittaa toiveikkaana kesän yliopistolla, mutta voiko yksi kohtaaminen muuttaa kaiken?

Oskari (Ilkka Olavi)

Kujeileva ja temperamenttinen Oskari palaa kesäiseen Helsinkiin selvittääkseen välinsä perheensä kanssa ja tarvitsee siihen vanhan ystävänsä apua.

Lara (Anni Grönberg)

Aurinkoinen ja sosiaalinen, mutta ajoittain räjähdysherkkä Lara laittaa Trissan kuviot uusiksi.

Kapu (Jonas Saari)

Raamikkaan ja salaperäisen Kapun ilmestyminen maisemiin nostattaa suurten tunteiden, epäilysten ja kysymysten ristiaallokon.

Tuomas (Ville Pidätys)

Minnan katseenkestävä aviomies, herrasmiesmäinen Tuomas toivoo perheensä Helsinkiin muutolta paljon, mutta kaikki ei ehkä olekaan niin yksinkertaista.


Kolmannella kaudella luvassa juonitteluja ja houkutuksia

Alissa (Johanna Puhakka) ja Lola (Sofia Arasola) ovat tyhjän päällä kariutuneiden parisuhteiden vuoksi. Anssi (Matti Leino) puolestaan yrittää edelleen selvitellä edellisen kesän tapahtumia eikä pääse asioista yli. Pertun (Heikki Ranta) kujeileva veli Oskari (Ilkka Olavi) astelee mukaan kuvioihin, mutta voiko häneen luottaa?

Suvi (Jaana Joensuu) on vihdoin toipunut miehensä kuolemasta ja ihastuu, mutta millainen mies onkaan uusi komea tuttavuus Kapu (Jonas Saari)? Lisäksi Eerolan siskosten serkku Minna (Mira Rastas) saapuu Helsinkiin miehensä Tuomaksen (Ville Pidätys) ja lastensa kanssa, ja alkunsa saavat monenlaiset juonittelut ja houkutukset.

Kevyttä kesämeininkiä odottava Milo (Eric Barco) tutustuu turvapaikanhakija Salemiin (Rami Farooq), joka avaa hänen silmänsä elämän koettelemuksista. Ville (Jaakko Mölsä) vuorostaan palaa Saksasta aurinkoisen, mutta temperamenttisen Laran (Anni Grönberg) kanssa, mikä saa Jartsan (Aino Sirje) varpailleen. Tänä kesänä on Rantabaarissa uutena työntekijänä aloittavan Janne Haukkalan (Hemmo Karja) vuoro kipuilla Jartsan kipakan luonteen kanssa.