Wavebreak Media ltd / Alamy / AOP
08:10 - 22.02.2021 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 8 / 2021 - Koirakoulu Cali K9 alkaa - luvassa leffat Gemini Man ja Brightburn

Netflix tarjoaa tällä viikolla seuraavat uutuudet:

23.2.

Lovestruck in the City (korealainen romanttinen draamasarja - 1. tuotantokausi)

Intohimoinen arkkitehti toivoo tapaavansa Soulissa uudestaan vapaasieluisen naisen, jolle menetti sydämensä rantaromanssin pyörteissä.

Pelé (dokumentti)

Dokumenttifilmi kuvaa Pelén ainutlaatuista taivalta tuoreesta jalkapallokyvystä kansallissankariksi keskellä Brasilian historian sekasortoista ajanjaksoa.

24.2.

Gemini Man (USA 2019, toiminta)

Vastikään eläköitynyt tarkka-ampuja kohtaa nuoremman ja vahvemman klooninsa, jonka hallituksen salainen virasto loi tappaakseen hänet. Will Smith tähdittää.

Ginny & Georgia (romanttinen draamakomediasarja)

Vapaaluontoinen Georgia ja hänen lapsensa Ginny ja Austin muuttavat pohjoiseen aloittaakseen puhtaalta pöydältä. Pian heille selviää, että uusikin alku on aina hankala.

Koirakoulu Cali K9 (realitysarja)

Tutustu Cali K9:n Jas Leveretteen, jolle ei mikään koira, rotu tai käytösongelma ole ylivoimainen. Kouluttaja auttaa kaikenlaisia koiria ja niiden omistajia Oaklandissa.

Samuraiden aika: Taistelu Japanista (dokumenttisarja)

Dynaamiset rekonstruktiot ja asiantuntijoiden kommentit herättävät henkiin sotaisan Japanin myrskyisän historian ja valtataistelut feodalismin aikakaudella 1500-luvulla.

26.2.

Molang-pupu (animaatiosarja - 1. tuotantokausi)

Kekseliäs ja suurisydäminen pupu sekä hänen leikkisä kanaystävänsä tutkivat pastellinsävyisen maailmansa arkisia iloja.

Luolamies (animaatioelokuva)

Pronssikautinen kansa valtaa kivikautisen heimon laakson, jolloin hyvää tarkoittava metsästäjä haastaa heidät jalkapallo-otteluun saadakseen sen takaisin.

Asterix ja viikingit (animaatioelokuva)

Viikinkiheimo etsii maagista pelkuria johtajakseen. Sopivaksi ehdokkaaksi osoittautuu oppilas, jota Asterix ja Obelix kouluttavat soturiksi.

Hulluna häneen (espanjalainen musta komedia)

Adri tajuaa villin yhteisen yön jälkeen, että hän voi tavata Carlan uudelleen vain ilmoittautumalla potilaaksi samaan psykiatriseen keskukseen, jossa Carla on.

The Girl on the Train (intialainen elokuva)

Eronnut ja poissa tolaltaan oleva nainen seuraa kaukaa näennäisen täydellistä pariskuntaa, kunnes järkyttävä havainto tempaa hänet mukaan monimutkaiseen murhamysteeriin.

27.2.

A Love So Beautiful (korealainen romanttinen komediasarja - 1. tuotantokausi)

Rakkaus on yhtä rankkaa kuin suloistakin ihastuneelle teinitytölle, jonka suhde naapurinpoikaan muuttaa muotoaan kaksikon kasvaessa aikuisiksi.

28.2.

Brightburn (USA 2019, kauhu)

Vuosia sitten pariskunta adoptoi lapsen, joka putosi taivaalta avaruusaluksessa. Nyt he alkavat tajuta, että lapsesta on tulossa paha – ja että tällä on supervoimat.