Ray Tang / Anadolu Agency / Stella Pictures / AOP
13:10 - 24.02.2021 / tv-sarjat / Findance
Viaplay Original -sarja syksyllä 2021: Kin-mafiadraamaa tähdittävät mm. Aidan Gillen (Game of Thrones) ja Charlie Cox (Daredevil)

Dublinissa kuvataan parhaillaan kansainvälistä Viaplay Original -tuotantoa Kin.

Kin seuraa dublinilaisperheen sotkeutumista mafiasotaan ja on klassinen tarina verisiteistä, rakkaudesta ja uskollisuudesta.

Sarja saa Suomessa ensi-iltansa syksyllä 2021 Elisa Viihde Viaplay -palvelussa.

- Kin tulee olemaan fantastinen lisä jo ennestään vahvaan alkuperäisten kansainvälisten sarjojen tarjontaamme tänä vuonna, sanoo Filippa Wallestam, EVP & Chief Content Officer, NENT Group.

Nordic Entertainment Group jatkaa panostuksiaan kansainvälisiin Viaplay Original -tuotantoihin. Suurten projektien, kuten The Defeated, Tyttö metroasemalta, The Head ja The Swarm jälkeen on seuraavana vuorossa irlantilainen mafiadraama Kin, jonka on kirjoittanut kriitikoiden ylistämä kirjailija Peter McKenna (Red Rock, The Last Kingdom).

- Tämä tuotanto sisältää kaiken, mitä laadukkaassa kansainvälisessä draamassa pitäisi olla: hyvin kirjoitetun käsikirjoituksen, erittäin lahjakkaan tiimin sekä kameran edessä että sen takana ja erittäin koskettavan tarinan surusta, rakkaudesta, tuskasta ja niistä siteistä, jotka yhdistävät meitä. Kin tulee olemaan fantastinen lisä jo ennestään vahvaan kansainvälisten alkuperäissarjojen tarjontaamme tänä vuonna, enkä malta odottaa, että pääsemme näyttämään sen katsojillemme, sanoo Filippa Wallestam, EVP & Chief Content Officer, NENT Group.

Näyttelijätiimi koostuu sekä irlantilaisista että kansainvälisistä supertähdistä kuten Aidan Gillen (Game of Thrones, yläkuvassa), Charlie Cox (Daredevil), Clare Dunne (Herself), Ciaran Hinds (Red Sparrow), Sam Keeley (The Cured), Emmett J. Scanlan (Peaky Blinders) ja Maria Doyle Kennedy (Outlander). Sarjan on ohjannut Diarmuid Goggins (Hiljainen todistaja, 6Degrees) ja käsikirjoittanut Peter McKenna.

Kinin tuottavat BRON Studios ja Headline Pictures yhteistyössä RTÉ:n, Nordic Entertainment Groupin ja Creative Wealth Median kanssa Screen Irelandin ja Broadcasting Authority of Irelandin (BAI) tuella.