Warner Bros. Pictures
06:10 - 19.02.2021 / elokuvat / Findance
Tältä näyttää uusi Mortal Kombat -elokuva - mukana mm. Lewis Tan, Jessica McNamee, Ludi Lin ja Max Huang

Mortal Kombat -videopelit tuodaan takaisin valkokankaille. Elokuva saa ensi-iltansa Suomen elokuvateattereissa 16. huhtikuuta 2021.

Elokuvassa ohjausdebyyttinsä tekee australialainen mainoselokuvien taitaja Simo McQuoid. Tuottamassa on ollut mm. James Wan.

Vapaaottelija Cole Young, joka on tottunut ottamaan turpiin rahasta, ei tiedä koko totuutta taustastaan—eikä sitä, miksi Outworldin keisari Shang Tsung on lähettänyt parhaan soturinsa Sub-Zeron, ylimaallisen Cryomancerin, jahtaamaan Colea. Perheensä turvallisuuden puolesta pelkäävä Cole lähtee etsimään Sonya Bladea, joka palvelee Jaxin alaisuudessa—erikoisjoukkojen majurin, jolla on sama outo lohikäärmemerkki kuin minkä Cole on saanut syntymässään.

Pian Cole huomaa päätyneensä Earthrealmin suojelijan ja jumalten vanhimpiin kuuluvan Raidenin temppeliin, joka tarjoaa turvapaikan kyseistä merkkiä kantaville. Siellä häntä valmentavat kokeneet soturit Liu Kang, Kung Lao sekä itsenäinen palkkasoturi Kano hänen valmistautuessaan kamppailemaan Maan mahtavimpien mestarien rinnalla Outworldia vastaan taistelussa, jossa pelissä on universumin herruus. Mutta riittääkö tämä vapauttamaan ajoissa Colen arcanan—hänen sielustaan kumpuavan suuren voiman—ja sekä pelastamaan hänen perheensä että pysäyttämään Outworldin aikeet?

Monipuolinen, kansainvälinen näyttelijäkaarti heijastaa Mortal Kombat -brändin globaalia luonnetta, joten heidän joukossaan nähdäänkin osaajia niin elokuvan, television kuin taistelulajien maailmoista. Tähtikaartissa Lewis Tan (“Deadpool 2”, Netflix-sarja “Wu Assassins”) on Cole Young; Jessica McNamee (“Megalodon”) on Sonya Blade; Josh Lawson (“Bombshell - hiljaisuuden rikkojat”) on Kano; Tadanobu Asano (“Midway”) on Lord Raiden; Mehcad Brooks (TV-sarja “Supergirl”) on Jackson “Jax” Bridges; Ludi Lin (“Aquaman”) on Liu Kang; Chin Han (“Skyscraper”) on Shang Tsung; Joe Taslim (“Star Trek Beyond”) on Bi-Han ja Sub-Zero; ja Hiroyuki Sanada (“Skyscraper”) on Hanzo Hasashi ja Scorpion. Lisäksi Max Huang on Kung Lao; Sisi Stringer on Mileena; Matilda Kimber on Emily Young; ja Laura Brent on Allison Young - kuvat nimiä klikkaamalla.

Katso Mortal Kombat -traileri alla: