Tuuli Nikki
13:10 - 18.02.2021 / musiikki / Findance
Sana julkaisi uuden singlen Lupaa - avoin kirje entiselle kumppanille

Urbaania poppia ja räppiä yhdistelevä Sana on julkaissut uuden Lupaa-nimisen kappaleen. Herkkä ja riipaiseva tulkinta on kuin avoin kirje entiselle kumppanille, joka oli uskoton. Kappale syntyi parin yhdessäollessa, mutta suhde tuli päätökseen myöhemmin.

"Halusin vuodattaa tunteeni lauluksi. Oli pitkä ja kipeä matka saattaa kappale valmiiksi. Nyt vasta olin valmis sen julkaisuun."

Lupaa-kappaletta edeltävä Seireeni oli kostosta ja vihasta syntynyt laulu, jossa keskisormi nousi Sanan entisen kumppanin kanssa petipuuhiin ryhtyneille naisille. Lupaa sen sijaan käsittelee rehellisesti suhteen tilaa ja artistin tuntemuksia pettävää kumppaniaan kohtaan.

Arkaluonteisen ja henkilökohtaisen kappaleen tekeminen ei ollut helppoa.

"Tää on ensimmäinen biisi, jolloin mä romahdin täysin. Sain äänitettyä säkeistön valmiiksi, ja sit mä putosin itkemään sinne studion lattialle. Vieläkin tärisen ja silmät kostuu, kun kuuntelen tän.", Sana kertoo.

"Annoin aina uusia mahdollisuuksia. Uskoin meihin niin kovasti. Ajattelin, että jos olen selvinnyt alkoholiongelmasta, ystäväni kuolemasta ja muista vastoinkäymisistä, selviän tästäkin.", Sana muistelee.

"Kaiken kokemani rinnalla se ei alkuun tuntunut niin isolta asialta. Mutta kun kerta toisensa jälkeen vedettiin matto jalkojen alta, lopulta ne ei enää kantaneet."

Sana on kertonut elämästään avoimesti Instagramissa. Teksteistä on paistanut läpi koettu epävarmuus ja itseinho.

"Yritin turhan kauan. Masennuin itse ja kävin syvissä vesissä. Häpesin tilannetta ja syytin itseäni. En olisi saanut jäädä siihen oman hyvinvoinnin kustannuksella. Jotenkin vain ajattelin, että asiat muuttuisi. Että mä olisin vielä se ainoa.", Sana harmittelee.

"Kukaan ei ansaitse huonoa kohtelua. Parisuhteen pitää voimaannuttaa ja tuoda elämäniloa, ei viedä sitä."

Sinkkumarkkinoilla viihtyvä laulaja on nykyään silminnähden hyvinvoiva ja itsevarma.

"Kaikki on hyvin, ei menneitä pidä jäädä vatvomaan sen enempää. Kappaleet toimivat hyvänä käsittelyprosessina, ja nyt tämä on saatettu maaliin."

Kuuntele Lupaa Spotifyssa alla:

Kaksimieliset suomalaiset ansaitsevat oman Spotify-soittolistansa! - vanha Portion Boys, Petri Nygård, DJ Jorma... Klikkaa soittolistaan ja tallenna!

artikkelin avainsanat:
Sana Sanna Rönnberg


Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!