Antti Rintala
21:40 - 12.02.2021 / musiikki / Findance
Sunrise Avenue -kitaristi Riku Rajamaa julkaisi soolosinglen Painless Love - "soolomateriaalin julkaisu on aina ollut haaveena"

Pitkän linjan muusikko ja erityisesti Sunrise Avenue -yhtyeen kitaristina tunnetuksi tullut Riku Rajamaa on julkaissut ensimmäisen soolosinglensä Painless Love.

Musiikki ja musiikin tekeminen ovat aina olleet Rajamaalle elämäntapa. Ensimmäiset sävellykset ovat syntyneet jo soittamaan opettelun alkumetreillä.

”Olen tehnyt omia biisejä pitkään, mutta vasta viimeiset vuodet olen keskittynyt aktiivisemmin omaan musaan. Soolomateriaalin julkaisu on toki aina ollut haaveena. Tein tästä lupauksen itselleni yli kymmenen vuotta sitten ja nyt se viimein konkretisoituu. Olla laulaja-lauluntekijä, muusikko ja tuottaja samaan aikaan, on jännittävä uusi alku”, Rajamaa kertoo.

”Lähes 14 vuotta ’Sunkkareissa’ on ollut hienoa aikaa. Matkan varrelta on kertynyt paljon upeita kokemuksia, tietotaitoa sekä ihmisiä ja ystäviä. On ollut mahtavaa saada olla mukana monissa erilaisissa jutuissa. Nyt on vihdoin rohkeutta ja aikaa asettaa itseni tähän tilanteeseen”, Rajamaa jatkaa.

Kaunis, rakkaudesta, sen vaikeudesta ja kaipuusta kertova Painless Love oli luonteva valinta ensimmäiseksi sinkuksi. Artistin erityisenä toiveena oli, että kappale julkaistaan ystävänpäiväksi.

Kuuntele Painless Love Spotifyssa alla.

artikkelin avainsanat:
Painless Love Riku Rajamaa Sunrise Avenue