Jeremy Deputat
18:10 - 12.02.2021 / musiikki / Findance
Lil Mosey julkaisi ystävänpäivän kunniaksi uuden singlen Enough - rakkautta rakastaville romantikoille

Amerikkalaisräppäri Lil Mosey on julkaissut ystävänpäivän kunniaksi uuden kappaleen Enough. Biisi on räätälöity rakkautta rakastaville romantikoille, jotka kaipaavat elämäänsä vielä lisää vakuuttelua ja kiintymystä.

19-vuotiaan Lil Moseyn vuosi sitten julkaistu hittikappale Blueberry Faygo pysyi Suomen Spotifyn 20 soitetuimman kappaleen joukossa reilusti yli kaksi kuukautta ja on ylittänyt tuplaplatinarajan. Moseyn Certified Hitmaker -kakkosalbumilta löytyvä single kasvoi myös globaalisti artistin kaupallisesti menestyneimmäksi. Lil Moseyn molemmat albumit Northsbest (2018) ja Certified Hitmaker (2020) ovat ylittäneet Suomessa kultarajan.

Vuonna 2002 syntynyt Lil Mosey, oikealta nimeltään Lathan Moses Echols, on yksi nuorimmista platinaa myyneistä räppäreistä. Artisti teki läpimurtonsa 16-vuotiaana viraalihitillään Noticed, joka on striimannut Suomessa platinaa. Räppäri on esiintynyt Suomessa kahdesti: Tampereen Blockfesteillä vuonna 2019 sekä viime helmikuussa omalla klubikeikalla The Circuksessa.

Kuuntele Enough Spotifyssa alla: