Jaguar
20:40 - 08.02.2021 / viihde / Findance
Jaguar aloitti F-PACE-kampanjan - DJ MK ja Raphaella esittävät Lies-biisin

Jaguar tekee yhteistyötä taiteilijoiden ja tunnettujen henkilöiden kanssa uudessa maailmanlaajuisessa F-PACE-kampanjassa.

Kampanja lanseerattiin yhdessä amerikkalainen DJ-tuottaja MK:n kanssa, joka julkaisi uuden kappaleen Lies, jossa vierailevana tähtenä nähdään laulaja Raphaella. Musiikki kuuluu koko videosarjassa, jossa esitellään Jaguarin suorituskykyinen SUV.

MK:n esiintyminen F-PACE-kampanjassa toimii aloituksena pitkäaikaiselle yhteistyölle Sony Music UK:n4th Floor Creative -yksikön kanssa. Tarkoituksena on esitellä uusia lahjakkuuksia ja tähdentää luovuuden merkitystä.

DJ, tuottaja ja levy-yhtiön omistaja MK, sanoo: “On ollut hauskaa työskennellä Jaguarin kanssa Hard to Forget -kampanjassa. Olen aina tykännyt autoista ja rakastan kaikkia suunnittelun osa-alueita - opiskelin arkkitehtuuria ennen kuin aloin tekemään musiikkia - olen innoissani siitä, että kaikki näkevät mainoksen ja kuulevat uuden kappaleeni."

Sony Music UK:n 4th Floor Creative -yksiköstä kerrotaan: “Jaguar pystyy kumppanina tarjoamaan todella tunnetun ja laajan alustan julkaisulle. Tällainen mahdollisuus on harvinaista alalla. Dynaaminen yhteistyö Jaguarin kanssa uuden F-PACE-kampanjan puitteissa tavoittaa maailmanlaajuisen yleisön useilla kanavilla suoraan koteihin - tämä on erityisen arvokasta nykytilanteessa."

Muita uuden F-PACE:n luovia lahjakkuuksia ovat Mishael Phillip, nigerialaissyntyinen Lontoossa kasvanut valokuvaaja, joka dokumentoi arkea ja muotoilee sitä uudelleen katsojien kiinnostuksen vangitsemiseksi. Kansainvälisesti arvostettu, nouseva muotisuunnittelija Judy Wu syventyy suorituskykyisen SUV:n ylelliseen sisustukseen.

Mukana ovat myös TV-juontaja Laura Winter, joka tekee podcasteja naispyöräilijöille sekä wingsuit-lentäjä ja BASE-hyppääjä Jamie Cartwright, joka on kehittänyt oman tyylinsä extreme-lajien dokumentointiin.

Andy Hunt Cooke, Jaguar Global Communications -osastolta, sanoo: “Olemme todella innoissamme uudenlaisesta ja innostavasta yhteistyöstä näiden luovien alojen edustajien kanssa. Muotoiluun keskittyneenä yrityksenä tunnistamme, kuinka tärkeitä kulttuuri ja luovuus ovat, ja olemme kiitollisia siitä, että voimme tarjota tämän alustan todellisten lahjakkuuksien esittelemiseen.

"Aivan kuten Jaguarin luovat lahjakkuudet, uusi Jaguar F-PACE on monipuolinen - siinä yhdistyvät ylellisyys, liitettävyys ja hienostuneisuus."

MK:n videon voit katsoa alla: