Boris Brejcha
10:10 - 05.02.2021 / musiikki / Findance
Weekend 2021 julkisti ensimmäiset esiintyjät: Boris Brejcha, Orion, Orkidea ja Heikki L

Suurten festivaalien vakiovieraaksi noussut saksalainen DJ-tuottajahuippu Boris Brejcha on julkaistu elokuussa Helsingissä pidettävän Weekendin avauskonsertin ensimmäiseksi esiintyjäksi.

Boris Brejcha nähdään Käpylän liikuntapuistossa torstaina 5. helmikuuta yhdessä mm. suomalaisten suursuosikkien, Orionin, Orkidean ja Heikki L:n kanssa.

High-tech minimalin kuninkaaksi kutsuttu Boris Brejcha on tullut tunnetuksi paitsi musiikistaan myös näyttävästä maskistaan. Hän on tehnyt muutaman vuoden aikana merkittävän nousun Berliinin klubeilta Tomorrowlandin, Timewarpin ja Exitin kaltaisille megafestivaaleille.

Yhdeksi Suomen suurimmista musiikkifestivaaleista vakiintunut Weekend juhlii elokuussa kymmenvuotisjuhlaansa keskeisellä paikalla ja hyvien kulkuyhteyksien päässä olevassa Käpylän liikuntapuistossa ja viereisen Messukeskuksen puistonpuoleisilla ulkoalueilla. Ne tarjoavat urbaanin ja luonnonläheisen kombinaation tälle kymmeniä tuhansia kävijöitä keräävälle tapahtumalle, jonne yleisön on nyt entistäkin helpompi saapua.

Kaikki helmikuun 1. päivään mennessä Weekendiin kahden päivän lipun hankkineet pääsevät katsomaan torstain avauskonserttia ilman erillisen lipun ostamista. Avauskonsertin liput ovat myynnissä erikseen ostettuina 59 euron hintaan Ticketmasterissa, Tiketissä ja Lippupisteessä.

Weekend julkistaa lisää artisteja lähiviikkojen aikana.