Viivi Huuska
19:10 - 05.02.2021 / musiikki / Findance
F julkaisi uuden musiikkivideon Ihana - Viivi Huuska ohjasi
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Vuoden musiikkivideo -ehdokkuuden Emma gaalassa taannoin saanut F on julkaissut uuden singlen Ihana.

Kappale on F:n ensimmäinen uusi julkaisu sitten viime keväänä ulos tulleen toisen albumin Mä oon vapaa.

Kappaleena ihana esittelee F:n tähänastisen tuotannon pehmeintä puolta. Lämmin r’n’b - single on anthem oman itsensä rakastamiselle, vaikkei se aina ihan helppoa olisikaan.

– Siinä viidakossa, jossa etsitään kuumeisesti muita tykkääjiä ympärille, ainoa asia mihin voidaan oikeasti itse vaikuttaa, on itsestä tykkääminen. Voidaan itse määritellä tai ainakin yrittää määrittää oma ihanuus – ja se on aika voimakasta, F avaa.

Ihana on F:n ja hänen vakiotuottajansa Juho Suutarisen tekemä. Kappaleelle julkaistiin myös näyttävä Viivi Huuskan ohjaama musiikkivideo.

F julkaisi debyyttialbuminsa Mä en oo viel tarpeeks iso keväällä 2019. Kokonaisuus toi kyseisen vuoden jälkeen artistille ehdokkuudet Vuoden tulokas ja Vuoden rap -kategorioissa Emma gaalassa. F on nimetty monesti tämän ajan kiinnostavimpien uusien artistien joukkoon. Lahjakkuutensa lisäksi hän on saanut erityisesti kiitosta sensuroimattomuudestaan ja kyvystään uudistaa kotimaista hip hop -musiikin kenttää sekä sen kapeaa naiskuvaa.

F on tehnyt viime aikoina yhteistyötä myös monien muiden artistien kanssa. Viimeksi häntä kuultiin Elastisen uuden albumin nimikkokappaleella Uusia muistoi. Viime vuoden aikana F teki myös Mariskan kanssa remix-version Mä oon vapaa -albumilla olevasta Mä en pysy aina itteni kyydis -kappaleesta.

Katso Ihana-video alla: