Paola Suhonen
17:40 - 05.02.2021 / musiikki / Findance
Mira Luoti julkaisi uuden singlen Hopeinen tussi - "Tässä ajassa korostuvat perheen merkitys, toiveikkuus ja unelmointi"

Mira Luoti on julkaissut uuden singlen Hopeinen tussi.

Kyseessä on PMMP-yhtyeestä ja soolourastaan tunnetun laulajan ensimmäinen julkaisu Mökkitie Recordsin kanssa.

Kappaleen on sanoittanut ja säveltänyt Janne Rintala yhdessä Mika Haapasalon kanssa.

- Tässä ajassa korostuvat perheen merkitys, toiveikkuus ja unelmointi. Toivon, että tämä kuuluu myös musiikissani ja että kappaleet tuovat monelle lohtua. Tämä on myös tietynlainen uuden sivun kääntäminen, sillä olen päässyt tekemään musiikkia Mökkitie Recordsin huikean tiimin kanssa ja se tuntuu minulle oikealta paikalta luoda uutta musiikkia, Mira kuvailee.

Mira Luoti sainattiin Warner Music Finlandin alaisuudessa toimivalle Mökkitie Recordsille viime vuonna. Luodilla on monipuolinen ja pitkä musiikillinen tausta. Oman musiikin ja keikkailun lisäksi hän on muun muassa näytellyt erilaisissa produktioissa. Tulevassa tuotannossa yhdistyy huikealla tavalla Miran pitkä kokemus kotimaisen popmusiikin saralla sekä vahva tarinankerronta ja koskettavat lyriikat.

Katsopa vielä Suomen paras bilelista Spotifyssa - lupaamme parhaat bileet! Klikkaa soittolistaan ja tallenna!Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!