Petri Aho / Nelonen
10:40 - 04.02.2021 / musiikki / Findance
Sara Forsberg on Oku Luukkaisen juontopari HitMix-kanavalla: Oku Luukkainen feat. Sara Forsberg alkaa 8.2.

HitMix-kanavalla aloittava radiokonkari Oku Luukkainen saa kevään ajaksi juontoparikseen laulajana ja sosiaalisen median vaikuttajana tunnetun Sara Forsberg. Parivaljakon uusi iltapäiväohjelma alkaa 8. helmikuuta.

Laulajana ja sosiaalisen median vaikuttajana tutuksi tulleelle Forsbergille radio on täysin uusi aluevaltaus.

"Radion tekeminen on teinistä saakka ollut salainen unelmani. Kun kysyttiin, lähtisinkö juontamaan Okun kanssa HitMixin iltapäivää, päätöksenteko ei ollut vaikeaa! Juontohommat on entuudestaan tuttuja, mutta niihin on aina aikaisemmin liittynyt TV-kamerat. Jännä nähdä mitä puolia musta tulee esiin, kun ne poistetaan yhtälöstä. Ja Oku lisätään”, Forsberg kertoo.

Pitkän uran radiossa tehnyt Luukkainen on myös uuden edessä. Hän saa ensi kertaa oman juontoparin ja aloittaa uudella kanavalla.

"Olen pääsääntöisesti juontanut radiossa aina yksin. Olen ollut hieman kateellinen "radiopareille" ja miettinyt, kenenköhän kanssa itse joskus tekisin radiota. Villeimmissäkään unelmissa en olisi arvannut, että se on Sara Forsberg. Yhteinen ohjelmamme luo vatsanpohjaan hyvää kutinaa ja jännitystä. Me ollaan tarpeeksi erilaisia ja tarpeeksi samanlaisia, että studiossa syntyy varmasti melkoinen show. Jos olisin sinä, niin kuuntelisisin, omalla vastuulla", Luukkainen kertoo.

"HitMixin vuodenvaihteessa alkanut uudistuminen on saapunut seuraavaan etappiinsa Sara Forsbergin liittyessä tiimiin. Parin edellisen vuosikymmenen hitteihin erikoistunut, Oku Luukkaisen juontama Retroradio käynnistyy tänä perjantaina ja Oku Luukkainen feat. Sara Forsberg -show HitMixin iltapäivässä starttaa ensi maanantaina. Luvassa on 90- ja 2000-luvun hittien ja parhaiden uutuuksien siivittämänä nopeatempoista hyvän fiiliksen verbaaliakrobatiaa. Kaikki Saran tuntevat tietävät, että tämä sisällöntuottamisen eittämätön kuningatar ei jää Okunkaan tasoisen moottoriturvan jalkoihin", kommentoi HitMixin ohjelmapäällikkö Petra Piipari.

Oku Luukkainen feat. Sara Forsberg -show starttaa 8. helmikuuta ja ohjelmaa kuullaan aina maanantaista torstaihin klo 14–18. Oku Luukkaista kuullaan HitMixillä myös joka perjantai Retroradio-ohjelmassa klo 18–22.