Jukka Alasaari
08:10 - 03.02.2021 / tv-sarjat / Findance
The Voice of Finland 10: nämä laulajat nähdään tv:ssä 5.2. ja 7.2.

The Voice of Finland jatkuu ensi viikonloppuna 10. tuotantokauden viidennellä ja kuudennella jaksolla.

Kykyjään esittelevät perjantaina 5.2. seuraavat laulajat (kuvat nimiä klikkaamalla - kuvat Saku Tiainen)

Nicola Tiainen, 30, Helsingistä työskentelee tämänhetkisessä unelmatyössään HR-puolella Sales Recruitment Managerina. Nicola pelaa ja valmentaa jalkapalloa. Hän kokee musiikin olevan enemmän elämäntapa kuin harrastus. Nicola koki rankan eron muutama vuosi sitten, ja se pakotti hänet löytämään itsensä uudelleen. Nyt Nicola haluaakin toteuttaa kaikki piilossa olleet unelmansa.

Jouni Soininen, 35, tulee Lahdesta ja työskentelee kiinteistönvälittäjä. Jouni on asunut 8 vuotta Iso-Britanniassa, jossa hän esiintyi useissa amatööriteatterin musikaaleissa. Jouni on mukana Caya-yhtyeessä, jossa laulavat a cappellana. Jouni toimi myös aiemmin Lahden gospel-kuoron solistina pari vuotta. Harrastaa myös dartsia. Kertoo olevansa äidin ja siskon kasvattama "iso pehmo" ja ylpeä siitä.

Milla Vosokovski, 17, tulee Jyväskylästä. Milla opiskelee lukiossa musiikkilinjalla. Milla on löytänyt intohimon musiikkiin alun perin Ti-Ti Nallesta, jota hän lapsena fanitti. Millan virolainen isä muutti 18-vuotiaana Suomeen opiskelemaan ja päätti jäädä maahan pysyvästi tavattuaan Millan äidin. Milla esiintyy yhdessä parhaan ystävänsä kanssa, ja hän harrastaa mm. tanssia, näyttelemistä ja kirjoittamista, mutta rakkain harrastus on laulaminen.

Turkulainen Oliver Heinonen, 21, työskentelee myymälävastaavana matkapuhelinhuoltoliikkeessä. Oliver on kotoisin Lohjalta ja päätyi unelmiensa kaupunkiin Turkuun opiskelujen perässä. Oliver käy laulutunneilla ja soittaa pianoa ja kitaraa. Äitinsä neuvoin hän päätti olla peruskouluajan puhtaasti oma persoonallinen itsensä, eikä muuttanut itseään kiusaamisen takia.

Elina Tahvanainen, 37, Helsingistä työskentelee parturi-kampaajana ja onkin lapsuuden haaveammatissaan. Elina tapasi puolisonsa karaokebaarissa, jossa katseet kohtasivat, kun Elina oli laulamassa samaa kappaletta. Elina esittää saman kappaleen myös Ääni ratkaisee -vaiheessa. Karaoken laulaminen on Elinan ja puolison yhteinen harrastus edelleen. Elina opiskeli nuoruudessa eri soittimia ja on suorittanut myös yliopistossa musiikinopettajaopintoja.

Imatralainen, Emma Purhonen, 16, opiskelee sosiaali- ja terveysalaa ammattikoulussa. Hän on kuunnellut pienestä pitäen Nightwishiä. Pienenä Emma piti paljon laulamisesta, mutta iän myötä rohkeus laulaa muiden kuullen katosi. Ystäväpiiri sai vasta korona-aikana tietää, että Emma laulaa. Rohkeus hakea TVOF:iin kasvoi, kun hänen ystävänsä jakoi somessa videon, jossa Emma laulaa, ja videosta tuli paljon positiivista palautetta. Tämä on Emman ensimmäinen esiintyminen.

Tommy Hernberg, 30, tulee Kokkolasta ja työskentelee koneenhoitajana polkupyörien osia valmistavassa yrityksessä. Tommy aloitti isän esimerkistä soittamaan kitaraa ja 20-vuotiaana hän alkoi ottamaan laulutunteja. Tommy oli hyvin läheinen vaarinsa kanssa, ja lauloi myös tämän hautajaisissa. Tommy on suomenruotsalainen ja haluaisikin päästä Redraman tiimiin, jotta voisi käyttää äidinkieltään.

Ira Mikkonen, 26, on Tampereelta ja opiskelee yhdistelmäajoneuvonkuljettajaksi. Ira on aiemmalta koulutukseltaan hevosharrasteohjaaja, ja hänellä on oma hevonen. Myöhemmin Ira haluaisi yhdistää nämä kaksi ammattia ja kuljettaa hevosia. Ira tulee sateenkaariperheestä, ja on taustastaan äärimmäisen kiitollinen. Alun perin Ira on kotoisin Heinolasta, ja on aina fanittanut Apulantaa. Vuonna 2018 Ira oli mukana TVOF:ssa, mutta jäi silloin ilman tiimipaikkaa.

Kotkalainen Maria Laukkanen, 37, työskentelee sairaanhoitajana vanhustyössä. Maria on asunut koko ikänsä Kotkassa. Hän on kahden lapsen äiti, ja edelleen yhdessä ensimmäisen poikaystävänsä kanssa. Maria vaihtoi työpaikkaa laboratoriosta vanhustyöhön, soittamalla korkeimmalle mahdolliselle johtajalle, jonka numeron löysi. Hän harrastaa rooli- ja tietokonepelejä. Maria rakastaa karaokea ja pitää hevistä ja rockista.

Susanna Wendelin, 50, Helsingistä työskentelee japanilaisen IT-firman brändivastaava. Susanna vietti lapsuutensa Briteissä ja asui sen jälkeen 22 vuotta Münchenissä. Suomeen Susanna muutti 3 vuotta sitten, kun hän halusi viimein kokeilla, millaista olisi asua kotimaassa, ja ehkä kokea kuuluvansa jonnekin. Susanna soitti ja keikkaili coverbändeissä Münchenissä, ja on levyttänyt kaks EP:tä. Harrastuksikseen Susanna mainitsee lautalajit: surffaus, skeittaus ja snoukkaus.

Kykyjään esittelevät sunnuntaina 7.2. seuraavat laulajat (kuvat nimiä klikkaamalla - kuvat Saku Tiainen)

Päivi Tuomi, 46, Porista on luokanopettaja. Hän tekee harrastuksenaan laulukeikkoja yhdessä säestäjän kanssa. Päivi asui välillä Turussa ja pääkaupunkiseudulla, mutta muutti takaisin kotiseudulleen koska halusi lasten saavan kokea maalaiselämää. Nykyisin perhe asuu metsän keskellä Noormarkussa. Päivi voitti Laila ja Olavi Laulukilpailun vuonna 2019.

Järvenpääläinen Oliver Tompuri, 22, opiskelee kulttuurituotantoa ja työskentelee ruokakaupassa. Oliverille sukupuolenkorjaus on ollut iso ja elämää mullistava asia, joka on ollut sekä raskas että voimauttava matka omasi itsekseen. Oliver kertoo tapahtuneen kautta kokeneensa toisen murrosiän, ja samalla myös lauluääni madaltui. Oliver harrastaa laulamista peli- ja elokuvamusiikkia esittävässä kuorossa ja käy punttisalilla. Hän soittaa pianoa, trumpettia, ukulelea ja kitaraa.

Fanny Falk, 23, Helsingistä työskentelee myyjänä ruokakaupassa, jossa hän kertoo saavansa työskennellä parhaimpien työkavereiden kanssa. Fanny tapaa työkavereitaan myös vapaalla, ja he ovat tehneet mm. ulkomaan matkoja yhdessä. Fanny on laulanut kuorossa ja käynyt laulutunneilla. Jo pienenä hän haaveili tulevansa artistiksi ja harjoitteli nimmareiden kirjoittamista.

Nisse Nordling, 51 tulee Espoosta ja työskentelee Espoon kaupungin kulttuurisen nuorisotyön koordinaattorina. Tapahtumatuottaminen on ollut luontevaa jatkumoa nuoruuden bändihommien ansiosta. Nisse on laulanut 10 vuotta cover-bändeissä, 7 vuotta hevibändissä sekä toiminut 10 vuotta karaokeisäntänä. Nisse keräilee levyjä, omien sanojensa mukaan pakkomielteisesti.

Anton Hartikainen, 19, Porista työskentelee parturi-kampaaja ja asiakaspalvelijana sähköliittymien myyjänä. Anton kävi läpi vaikean teini-iän, jonka aikana hän asui useissa lastenkodeissa eri puolilla Suomea. Musiikki on aina ollut Antonille turvapaikka. Anton haluaa omistaa esityksensä perheelleen, joka on joutunut kärsimään hänen vaikean nuoruutensa vuoksi

Daria Beliaeva, 24, Espoosta työskentelee digitaalisen markkinoinnin asiantuntijana. Hän muutti 6 vuotta sitten Venäjältä Suomeen opiskelemaan kansainvälistä liiketaloutta. Daria on asunut opintojensa aikana myös Kanadassa ja Espanjassa. Daria tekee omia biisejä ja harrastaa koskenlaskua. Hän on toiminut myös koskenlasku oppaana Venäjällä.

Antti Arvola, 32, tulee Helsingistä. Hän on kauppatieteiden maisteri ja työskentelee Business Controllerina IT-alan yrityksessä. Alun perin Antti on kotoisin Rovaniemeltä, josta muutti Yhdysvaltoihin vaihto-opiskelemaan ja sieltä Helsinkiin. Antti rakastaa luontoa ja käykin usein eräilemässä. Antti laulaa ja soittaa kitaraa, nuorempana harrasti myös kilpatanssimista.

Elsi Etelävuori, 20, Espoosta opiskelee taloustiedettä kauppakorkeakoulussa. Hän käy lähes päivittäin kuntosalilla, harrastaa koripalloa ja seuraa urheilua. Elsin suurin artistiesikuva on Lady Gaga, jonka vuoden 2012 Suomen keikka oli Elsille yksi silloisen elämän suurimmista päivistä.

Muuramelainen Juha Vanhanen, 35, työskentelee myyntineuvottelija elintarviketukussa ja on ollut samassa työpaikassa 17-vuotiaasta asti. Juha kertoo muuttaneensa Jyväskylän sisällä 11 kertaa ennen asettumistaan Muurameen. Juha on keikkaillut säännöllisesti 16-vuotiaasta saakka. Hän on soittanut tanssiyhtyeissä koskettimia ja laulanut keikoilla noin 100 kertaa vuodessa. Juha kertoo, että eroon päättyneet ihmissuhteet sekä aikuisiän masennus ovat kasvattaneet hänestä lannistumattoman.

Victoria Lindqvist, 36, tulee Raaseporista ja on musiikin maisteri ja kurssikeskusyrittäjä. Victoria valmistui musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta. Oman lapsen syntymä vuonna 2012 sai hänet kaipaamaan maalle, ja Victoria osti puolisonsa kanssa vanhan kyläkoulun, jossa hän nykyään asuu perheineen ja pyörittää kursseja, bed & breakfast -palvelua sekä tekee erilaisia musiikkiin liittyviä töitä. Haaveena Victorialla on jonkinlainen muumitalo, jonka seinät ovat leveällä ja katto korkealla eli tilaa monenlaisille ihmisille ja kohtaamisille.