Asko Keinonen
15:40 - 01.02.2021 / musiikki / Findance
Lukas Leon julkaisee uuden albuminsa PIMEE - mukana mm. Kube, Nelli Matula, Eevil Stöö, Versace Henrik ja Etta

Lukas Leon julkaisee kolmannen albuminsa PIMEE tämän viikon perjantaina 5. helmikuuta. Aiempaa tummasävytteisemmällä levyllä on mukana useita vierailijoita, esimerkiksi Kube, Versace Henrik, View ja Eevil Stöö.

“Levyn nimi (PIMEE) kuvaa mun elämää viime vuosina: Kokoajan ympäri Suomea bileitä mis on ihan pimee meininki ja siel juhlissa kaikki on hyvin, mutta rehellisesti mul on ollu ajoittain tosi paha olla ja se pimee mielenmaisema kuuluu tällä levyllä. Oon saanut ADHD -diagnoosin jo vuosia sitten ja musan tekeminen on ollut yksi ainoista asioista, joihin oon pystynyt keskittymään 100%. Muulloin tuntuu usein siltä kuin kymmenen telkkarii olisi auki mun edessä ja niissä kaikissa pyörii eri kanavat eikä tiedä mitä niistä pitäisi seurata, se on ahdistavaa. Tän levyn tekeminen on ollut vapauttavaa. Oon tutkiskellu paljon itteeni ja saanu ajatuksii kirkastumaan.”

Näyttävästi uransa aloittanut Lukas Leon on julkaissut aiemmin kaksi albumia. Platinaa striimannut debyyttialbumin SIMBA ilmestyi kesäkuussa 2018 ja kultarajan ylittänyt MÄ elokuussa 2019. Hänen tunnetuimmat kappaleensa ovat triplaplatinaa saavuttanut XTC feat. Cheek & Etta ja platinaa striimannut Rooma feat. Etta. Lukas Leon on tehnyt uransa aikana yhteistyötä lukuisien eri artistien kanssa.

PIMEE biisilista:

01. PIMEE
02. Fight Club feat. Versace Henrik
03. Hoodstock
04. Freshmann feat. Eevil Stöö, View
05. KATO feat. Nelli Matula
06. Houdini
07. Hotelli Helsinki
08. Kokkaan feat. Kube
09. MANIA feat. Ares
10. Onks sil mitää välii? feat. Etta
11. Tottunut Pimeään feat. Hassan Maikal