JIRINA
13:40 - 29.01.2021 / musiikki / Findance
costee julkaisi uuden musiikkivideon - "Nuori Edelmann on sukellus nuoren miehen villiin elämänvaiheeseen"

costee on julkaissut uuden singlen Nuori Edelmann.

Kyseessä on ensimmäinen single costeen tulevalta kolmannelta albumilta. Kappaleen on tuottanut artistin luottotuottaja Heviteemu..

”Nuori Edelmann on sukellus nuoren miehen villiin elämänvaiheeseen. Sellaiseen, kun on koko ajan pieni pelko persees et kauanko tätä reunalla elämistä kestää. Synnyin samana vuonna kun Samuli Edelmann putos laivalta mereen ja valehtelisin jos väittäisin ettei Samuli oo inspiroinut tätä biisii. Samulin leffat oli osa mun nuoruutta ja oon aina arvostanut häntä. Tää biisi tulee avaan mun kolmannen levyn maailman, jossa palataan soundillisesti ehkä vähän taaksepäin ja laitetaan sähkökitarat hetkeks kaappiin.”

Kappaleeseen tehdyn näyttävän ja hypnoottisen musiikkivideon on ohjannut JIRINA. Hänen kädenjälki on aiemmin näkynyt mm. Erika Vikmanin Syntisten pöytä -videolla, jota on katsottu Youtubessa yli 2 miljoonaa kertaa.

”Kuvauspäivä oli mahtava, mut erittäin fyysinen. JIRINA laitto mut heittäytyy videon kuvauksissa täysii. Seuraavana päivänä olin täynnä mustelmia ja joka paikkaa kolotti.”

Platinaa striimannut debyyttialbumi Ehkä joskus tää viel naurattaa julkaistiin toukokuussa 2019. Se pysyi yhteensä 71 viikkoa Suomen virallisella albumilistalla. Toinen albumi Kaikki loppuu aina ilmestyi viime syksynä ja on striimannut kultaa. costeen tummanpuhuvaa, rosoista ja pop-koukuilla täytettyä äänimaailmaa tukevia videoita on katsottu Youtubessa huikeat yli 5 miljoonaa kertaa.

Katso Nuori Edelmann -musiikkivideo alla: