Hulu
20:10 - 30.01.2021 / tv-sarjat / Findance
Disney+ Star tuo Suomeen Rick and Morty -luojan uuden aikuisten animaatiosarjan Solar Opposites

Suomen Disney+ starttaa 23. helmikuuta Star-osion, joka on suunnattu aikuisempaan makuun. Katso kaikki starttipäivänä mukaan tulevat sarjat aiemmassa artikkelissa täällä.

Mukana on myös Star Original -sarja Solar Opposites, jota Yhdysvalloissa on esittänyt Hulu.

Huippusuositun Rick and Morty -sarjan luoja Justin Roiland ja Mike McMahan aloittivat toukokuussa uuden aikuisille suunnatun animaatiosarjan toukokuussa 2021.

Sarja seuraa neljän avaruusolennon joukkoa, joka pakenee räjähtävältä kotiplaneetaltaan ja tekee pakkolaskun muuttovalmiiseen omakotitaloon Amerikan esikaupunkialueilla. Avaruusoliot ovat tasan kahta mieltä siitä, onko maapallo kamala vai mahtava. Korvo (Justin Roiland) ja Yumyulack (Sean Giambrone) huomaavat vain saasteet, kulutusjuhlan ja ihmisten heikkouden, kun taas Terry (Thomas Middleditch) ja Jesse (Mary Mack) rakastavat ihmisiä televisioineen, roskaruokineen ja hauskoine tavaroineen. Oliojoukkion tehtävänä on suojella Pupaa, elävää supertietokonetta, joka tulee jonakin päivänä kehittymään todelliseen olomuotoonsa, nielemään heidät ja muuntamaan koko maapallon mieleisekseen.

Sarjalle on jo tilattu jatkoa toisen tuotantokauden voimin.

Katso ykköskauden Solar Opposites -traileri alla: