HOK-Elanto
11:40 - 28.01.2021 / viihde / Findance
HOK-Elanto avasi Alepa-kaupan Espoon Matinkylään - "Alepa on tutkitusti nopein ruokakauppa"

Alepa-ketju laajenee jälleen, kun Espoon Matinkylään avataan täysin uusi Alepa tänään torstaina 28.1.2021.

Uusi myymälä sijaitsee asuinkerrostalon katutasossa, osoitteessa Matinkatu 22, Matinkylän vanhan ostoskeskuksen paikalla.

- Alepa on tutkitusti nopein ruokakauppa, ja nyt asukkaiden asiointinopeus nousee aivan uudelle tasolle. Ja kannattaa meille poiketa vähän kauempaakin, olemme avoinna joka päivä klo 23:een, myymäläpäällikkö Jammo Ronkonen hehkuttaa.

Ronkonen oli noin kaksi vuotta sitten sulkemassa Matinkylän ostarin Alepaa ja palaa nyt siis takaisin kulmille. Matinkatu on myymälän avautuessa vielä remontissa ja osa asuintaloista viimeistelyä vailla.

- Kiva nähdä vanhoja tuttuja asiakkaita ja uudisrakennusten myötä sitten aivan uuttakin asiakaskuntaa. “Korttelitoiveita” otetaan innolla vastaan, jotta valikoima saadaan vastaamaan asiakkaiden toiveita, Ronkonen toteaa.

Alepa Matinkylä on kooltaan noin 320 m2 ja se työllistää 8-9 henkilöä. Uuden Alepan valikoimaan kuuluu muun muassa mehukone, kukkakaluste, paistopiste ja pikakassa.

HOK-Elannon omistamaan Alepa-ketjuun kuuluu yli 120 myymälää Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Nurmijärvellä, Tuusulassa, Keravalla, Järvenpäässä ja Hyvinkäällä.

Alepa Matinkylä
Matinkatu 22, 02230 Espoo

Avoinna
ma-la 6.30–23
su 9–23

artikkelin avainsanat:
Alepa HOK-Elanto ruoka S-Ryhmä