Lars Johnson / Nelonen
12:10 - 28.01.2021 / viihde / Findance
Temptation Island Suomi 9: tältä näyttää vantaalainen sinkku Nico, 25 - "onneks täällä on valmiina mun lämmin seura teitä varten"

Temptation Island Suomi aloittaa yhdeksännen tuotantokautensa Nelosella ja Ruudussa keskiviikkona 17. helmikuuta klo 21.

Yksi kauden miessinkuista on 25-vuotias vantaalainen Nico.

“Tääl pohjoses on aika kylmä, joten onneks täällä on valmiina mun lämmin seura teitä varten.”

Nico on tottunut työssään teknisenä tukena ratkomaan muiden ihmisten ongelmia. Luonteeltaan hän on rento, empaattinen ja veikeä, mutta tarpeen vaatiessa Nico on myös looginen realisti.

“Yleensä olen järjestelmällinen ja pohdin asioita syvällisesti ja laaja-alaisesti, mutta osaan myös elää hetkessä”, Nico kuvailee luonnettaan.

Nico näkee matkan Temptation Islandille hyppynä tuntemattomaan, ja mahdollisuutena rikkoa arjen rutiineja: ”Toivon hyviä keskusteluja, joiden pohjalta mahdollisesti kehittyä myös itse. Temptation Island on ennen kaikkea varatuille itsensä ja parisuhteen tutkiskelua, mutta uskon, että se on myös sinkuille itsepohdiskelun mahdollisuus.”

Hän lupaa tuoda bileisiin hauskanpitoa, mutta osaa myös tarpeen vaatiessa tarjota olkapäätä sitä tarvitseville.

Nico toivoo tulevaisuudelta parisuhdetta ja perhettä, mutta ei kiirehdi asian kanssa. Hänen huomionsa herätetään suorasanaisuudella ja luotettavuudella: “Jos kiinnostaa, antaa ajan - eikä tekojen tai halujen - näyttää mitä tapahtuu.”

Tie Nicon sydämeen kulkee siis rauhallisen tutustumisen kautta.

Alla Nicon kuvat:

Temptation Island Suomi 9 - Nico
Lars Johnson / Nelonen


Temptation Island Suomi 9 - Nico
Lars Johnson / Nelonen