Lars Johnson / Nelonen
23:10 - 27.01.2021 / viihde / Findance
Temptation Island Suomi 9: tältä näyttää seinäjokelainen sinkku Maippu, 22 - "Joidenkin mielestä olen yllytyshullu"

Temptation Island Suomi aloittaa yhdeksännen tuotantokautensa Nelosella ja Ruudussa keskiviikkona 17. helmikuuta klo 21.

Yksi kauden naissinkuista on 22-vuotias seinäjokelainen Maippu.

“Kuulemma punapäät ei pääse taivaaseen, mutta ette taida päästä tekään tän reissun jälkeen.”

Kokkina ja tarjoilijana työskentelevä Maippu on todellinen ikiliikkuja. Hän kaipaa ympärilleen ihmisiä ja on aina menossa. Hän on luonteeltaan temperamenttinen, rohkea ja sosiaalinen.

“Joidenkin mielestä olen yllytyshullu, johon pystyn samaistumaan, sillä lähden helposti asioihin mukaan ja haluan ottaa mahdollisimman paljon iloa irti kaikesta”, Maippu kuvailee itseään.

Sinkkuelämästään nauttiva Maippu kokee olevansa valmis vakavaankin parisuhteeseen, mikäli oikea ihminen osuu kohdalle. Hänen päänsä kääntävät pitkät ja tatuoidut miehet, joilla on pilkettä silmäkulmassa.

“Yleensä minua lähestytään, enkä muista milloin edes olisin itse tehnyt aloitetta. Moniin kuulemma kolahtaa mun aitous, huumori ja ulkonäkö ja varsinkin punaiset hiukset, joita kehutaan usein!” Maippu kertaa vahvuksiaan.

Temptation Islandille Maippu lupaa tuoda suoria ja rehellisiä mielipiteitä: “Olen valmiina kaikkeen, mitä se tuo tullessaan.”

Alla Maipun kuvat:


Temptation Island Suomi 9 - Maippu
Lars Johnson / Nelonen


Temptation Island Suomi 9 - Maippu
Lars Johnson / Nelonen