Hulu
14:10 - 27.01.2021 / tv-sarjat / Findance
Yle Teema tänään: The Handmaid's Tale - Orjattaresi -sarjan kolmannen kauden uusinnat alkavat
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Synkkä dystooppinen draamasarja The Handmaid´s Tale - Orjattaresi palaa tänään Ylen ohjelmistoon kolmannen kauden uusinnoin.

Yle Teema esittää tänään klo 23.45 kolmannen kauden ensimmäisen jakson. Jaksot palaavat samalla katsottavasi Yle Areena -palveluun.

Toisen kauden lopussa June ja Emily saivat mahdollisuuden paeta ja viedä Junen Waterfordeille synnyttämä Nichole-vauva turvaan Kanadaan, mutta June päättikin jäädä yksin Gileadiin. June aikoo pelastaa myös Hannah-tyttärensä, joka elää nyt eri elämää uuden perheensä kanssa. Waterfordit ovat murheen murtamia menetettyään lapsensa, ja Serena katuu syvästi päätöstään antaa Junen viedä Nichole turvaan.

Kestääkö Waterfordien avioliitto tragedian? Entä selviävätkö Emily ja Nichole-vauva pakomatkastaan? June päätyy vierailulle diktatuurin ytimeen Washingtoniin, jossa orjattarien asema on vieläkin huonompi. Nähtyään tulevaisuutensa entistä synkempänä, June päättää nousta vastarintaan ja tehdä kaikkensa horjuttaakseen Gileadin diktatuuria, ja siihen hän tarvitsee liittolaisia. Siunattu olkoon taistelu.

Margaret Atwoodin romaaniin perustuvaa sarjaa tähdittävät Elisabeth Moss, Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Alexis Bledel, Madeline Brewer, Ann Dowd, O. T. Fagbenle, Max Minghella, Samira Wiley, Amanda Brugel ja Bradley Whitford (kuvat nimiä klikkaamalla).