Pietari Purovaara
10:10 - 26.01.2021 / musiikki / Findance
Raasepori Festivaali 2021 -esiintyjiä julki: BEHM, Teflon Brothers, Herra Ylppö, Pyhimys...

Vuonna 2019 ensimmäistä kertaa Karjaalla järjestetty uusi kaksikielinen Raasepori Festivaali nähdään jälleen tulevana kesänä.

2.–3. heinäkuuta Bulevardin puistoon kokoontuu sekä Suomen että Ruotsin kärkiartisteja, ja ensimmäiset esiintyjät julkaistaan tänään.

Tulevassa tapahtumassa ovat mukana muun muassa maan kuumimpiin tulokkaisiin lukeutuva BEHM, Maija Vilkkumaa, Michael Monroe, Pyhimys, Herra Ylppö, Teflon Brothers, Chisu ja Happoradio.

Raaseporin Årets Kulturpris -palkinnollakin huomioitu Raasepori Festivaali vakiinnutti välittömästi paikkansa koko läntisen Uudenmaan tapahtumatarjonnassa. Noin tunnin ajomatkan päässä Helsingin ytimestä järjestettävä tapahtuma kasvoi toisena vuonnaan kaksipäiväiseksi.

"Raasepori Festivaalin vastaaotto oli heti ensimmäisen vuoden jälkeen niin hyvä, että päätimme viime vuonna järjestää sen heti kaksipäiväisenä. Viime vuosi jäi väliin, ja tälle vuodelle saatiin kokoon entistä parempi ohjelma", kertoo tapahtuman toinen promoottori Kalle Keskinen.

"Tuntuu todella mahtavalta, että Raasepori Festivaalista on muodostunut brändi, jolla on toivottavasti pitkä tulevaisuus edessä. Hienoa, että tapahtuma on otettu alueella erittäin positiivisesti vastaan. Festivaali tunnetaan myös Raaseporin ulkopuolella, ja sehän on mitä parasta markkinointia koko alueelle", toinen promoottori Petteri Ahomaa jatkaa.

Raasepori Festivaalin early bird -liput tulevat myyntiin Tiketissä ja Lippupisteessä ensi viikon maanantaina 1. helmikuuta. Early bird -hinnat ovat voimassa aina helmikuun loppuun saakka.

2 pv: 64€
2 pv Priority: 115€
VIP: 159€

Yhden päivän liput tulevat myyntiin myöhemmin.