Saku Tiainen
07:10 - 27.01.2021 / tv-sarjat / Findance
Sinkut paljaana alkaa tänään - Amanda Harkimo pääosassa ensimmäisessä jaksossa

Yle TV2 aloittaa tänään klo 21.50 uuden reality-sarjan Sinkut paljaana. Tuotantokausi on jo katsottavissa kokonaisuudessaan Yle Areena -palvelussa.

Miltä tuntuisi lähteä sokkotreffeille, jos juuri ennen h-hetkeä huolella pakkeloidut meikit pyyhittäisiin pois ja oma vaatetyyli vaihtuisi pelkistettyyn asuun?

Uudessa Sinkut paljaana -ohjelmassa julkisuudesta ja ulkonäöstään tunnetut naiset päästävät katsojat kurkistamaan, miltä tuntuu luopua meikin tuomasta itsetuntoboostista niinkin herkällä hetkellä kuin ensitreffeillä.

Vaikka sosiaalinen media on luonut paineita näyttää mahdollisimman virheettömältä, löytyykö rakkaus sittenkin paremmin, kun paljastaa itsensä uudella tavalla? Deittisarjan Sinkut paljaana päätähtinä on kuusi upeaa sinkkunaista, joiden ura ja elämä perustuu näyttävälle ulkonäölle: DJ ja realitytähti Amanda Harkimo, Miss Helsinki Kelly Kalonji, TikTok-kaunotar nmakaisa alias Kaisa Nieminen, kauneusalan vaikuttaja Johanna "Pinksu" Marjomaa, bloggaaja Saara Kemiläinen sekä Temptation Island -sinkku Isabell Jansson.

Ohjelman juontajana toimii Yle Kioskista ja suositulta Youtube-kanavaltaan tuttu Emma Karasjoki. Jokainen jakso keskittyy yhden sinkun ympärille muiden sinkkunaisten ja juontajan ollessa mukana tukijoukkoina sekä sohvaraatina. Esiteltyään normaalin ehostus- ja pukeutumistyylinsä jakson päätähti poistaa meikin ja kampauksen, vaihtaa tarkkaan valitun asunsa yksinkertaiseen mekkoon ja suuntaa vuorotellen sokkotreffeille neljän kumppaniehdokkaan kanssa.

Katsojien tavoin myös muut sinkut pääsevät sohvalta käsin tirkistelemään treffejä ja keskustelemaan tutustumisen etenemisestä. Meikittömien deittien jälkeen naiset valitsevat yhden ehdokkaista toisille treffeille – sekä päättävät, saapuvatko he uusille treffeille meikillä vai ilman. Meikin ja kampauksen poistaminen saa tunteet pintaan, kun sinkut katsovat itseään peilistä suoraan silmiin – paljaana.

“Tämän sarjan tekeminen avasi silmiäni vielä enemmän sille, että laittautumisella pystyy luomaan itselleen kovan kuoren ja peittämään vaikeitakin asioita. Olen todella ylpeä sarjan mimmeistä, joista jokainen uskalsi paljastaa itsestään sellaisen puolen, jota julkisuudessa ei ole totuttu näkemään – vaikka se ei todellakaan ollut heille helppo paikka. Ohjelman nimi ja alkuasetelma saattavat herättää ennakkoluuloja, mutta kuvauksissa pääsimme käsittelemään liiankin monille naisille tuttuja haavoittuvuuden ja epävarmuuden tunteita, joten ohjelma herättää katsojissakin varmasti paljon pohdittavaa”, ohjelman valovoimainen juontaja Emma Karasjoki kuvailee.

Ensimmäisessä jaksossa pääosassa nähdään Amanda Harkimo.