e-ville
08:10 - 27.01.2021 / viihde / Findance
Mikko Oikari on e-ville.com distribution Oy:n uusi toimitusjohtaja

Suosittu verkkokauppa e-ville.com on saanut uuden toimitusjohtajan.

e-ville.com distribution Oy:n uusi toimitusjohtaja on Mikko Oikari. Oikari on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja hänellä on pitkä yli 10-vuoden työhistoria vähittäiskaupan- ja Aasian hankintojen johtamisesta, Keskolta Suomessa sekä sveitsiläisen DKSH-konsernin palveluksessa Kiinassa.

- Erittäin hieno haaste itselleni päästä johtamaan e-villen liiketoimintaa. E-ville on pohjoismaiden markkinalla erittäin nopeasti kasvava ja tarinaltaan uniikki kuluttajatuotteisiin keskittynyt verkkokauppa- ja tukkumyyntiyritys. Hankimme tuotteemme suoraan Aasian parhailta valmistajilta, maahantuomme itse tuotteet ja myymme niitä kuluttajille sekä verkkokaupan että jälleenmyyjäverkoston kautta.

- Palvelemme tällä hetkellä yli 150 000 asiakasta ja tarkoituksemme on jatkaa voimakasta kasvua lähivuosina tutulla olemassa olevalla konseptillamme. Puhelimet ja elektroniikka ovat keskeisiä tuoteryhmiä, mutta kehitämme aktiivisesti myös esim. vapaa-ajan ja rautakauppatuotteiden valikoimaa laajemmaksi.

e-villen perustaja Ville Majanen tukee uutta toimitusjohtajaa ja aikoo pysyä tiiviisti kehityksessä mukana

e-ville.com distribution Oy:n perustajan ja omistajan Ville Majasen mukaan yritys hyppää Oikarin nimityksen jälkeen uuteen sarjaan. Nyt tuli aika leventää hartioita ja saada hankinta-, johtamis- ja talousosaamista yrityksen johtoon talon ulkopuolelta.

"Mikolla oli ensitapaamisesta lähtien kynä kädessä ja organisaatiorakenteet, sekä johtamismallit kirkkaana mielessä, sekä mieli täynnä uusia ideoita valikoimanhallintaan ja B2B-myyntiin", Ville avaa.

"Uskon, että Mikosta löytyi sekä e-villen innokkaaseen yrittäjähenkiseen kulttuuriin sopiva johtaja, että visiointikykyinen strategia- ja talousosaaja. Vuosien kokemus vähittäismyyntiketjun tuotepäällikön ja ostojohtajan työstä tulee varmasti näkymään nopeasti e-villen organisaatiorakenteissa, sekä verkkokaupan ja tukkumyynnin valikoimassa."

Ville vakuuttaa, ettei aio häipyä golf-viheriöille vaan jää tiiviisti edelleen työskentelemään e-villen tavoitteiden ja haasteiden kimpussa.

"Varmasti pystyn tukemaan ja auttamaan Mikkoa, sekä muuta tiimiä myös hallituksesta käsin, sekä mahdollisesti vetämällä erinäisiä kehitysprojekteja", Ville summaa.

"Projektit voisivat pitää sisällään esim. verkkokaupan kehitystöitä, markkinointihankkeita, kivijalkaliikkeen pilotointia, strategisia partneruuksia tai yrityskauppoja."