Like Kustannus
09:10 - 28.01.2021 / viihde / Findance
Aamusivut-metodin keksijä Julia Cameron julkaisi uuden kirjan: Kuuntelemisen polku

Julia Cameron lukeutuu maailman suosituimpiin hyvinvointikirjailijoihin. Hänen uusin Kuuntelemisen polku –kirjansa opettaa ja inspiroi kuuntelemaan keskittyneesti ja havaitsemaan kirkkaasti.

Miltä luonto kuulostaa? Entä hiljaisuus? Luovuusgurun, “muutoksen kuningattareksi” tituleeratun Julia Cameronin uutuuskirja Kuuntelemisen polku houkuttelee lukijan hiljentymään kiireen ja loputtoman hälinän keskellä. Tällä kertaa katse ei suuntaudu sisäänpäin, vaan aistit avataan kuulemaan.

Kirja ohjaa kuulemaan ympäröivän luonnon ja kanssakulkijoidemme viestejä niin että ne eivät enää huku hälyyn. Kirjassa keskitytään kuuntelemaan viestejä myös omalta korkeammalta minältään, sankareiltamme ja tuonpuoleisesta. Viimeinen etappi kuuden viikon harjoitusohjelmassa on hiljaisuuden kuunteleminen. Mukana ovat Cameronin tutut perustyökalut: aamusivut, taiteilijatreffit ja kävelylenkit.

Kirjan helppoja menetelmiä seuraamalla kuka tahansa voi kehittyä paremmaksi kuuntelijaksi. Paitsi että läsnäolo ja kuunteleminen tuovat sisäisen rauhan ja selkeyden, ne ovat myös luovuuden ja hyvien ihmissuhteiden lähde.

Julia Cameronin aiempi teos Tie luovuuteen on myynyt maailmanlaajuisesti yli viisi miljoonaa kappaletta ja Suomessakin noin 25 000.

Kirja ilmestyy 10. helmikuuta myös ääni- ja sähkökirjana. Kirjan on kääntänyt Einari Aaltonen. Äänikirjan lukee Maruska Verona.