Kim Kauppinen
04:10 - 26.01.2021 / musiikki / Findance
Suomalaislaulajan video oli liian rohkea YouTubelle - "ensimmäinen kerta, kun sisältööni laitetaan ikärajat"

Urbaania poppia ja räppiä yhdistelevä Sana julkaisi rohkean musiikkivideon tuoreeseen Seireeni-clubibängeriinsä. Findance näytti videon ensinäyttönä torstaina ja se keräsi hetkessä 15 000 katselua.

"Video herätti mielenkiintoa ja keskustelua todella paljon. Muut videoni eivät ole saaneet osakseen vastaavaa.", Sana kiittelee.

Toisena päivänä musiikkivideoon ilmestyi YouTuben puolesta ikärajavaatimus, eli videon näkee vain sisään kirjautuneena, jolloin voi vahvistaa ikänsä.

"Ensimmäinen kerta kun sisältööni laitetaan ikärajat! Taisin olla liian seksikäs, vaikka stressasin etukäteen miten suoriudun roolistani. Ilmeisesti onnistuin."

Sana on saanut kuuntelijoiltaan lähes poikkeuksetta vain positiivista palautetta.

"Kuuntelijat ovat pitäneet videosta mielettömästi. Toki se oli joillekin liikaa, mutta ei kaikkia voi tai pidä miellyttää. En olisi nähnyt muunlaista videota Seireeniin."

Sana on saanut osakseen myös arvostelua.

"Jotkut ovat sanoneet siitä, että lapset fanittaa mua. Onhan se hyvä suojella lapsia sopimattomalta sisällöltä, mutta mielestäni YouTubessa näkee paljon rajumpaa matskua ilman ikärajoja. Musiikkini on kohdennettu kuitenkin tietoisesti täysin aikuisille."


Monet näkevät Sanan rajoja rikkovana edelläkävijänä. Facebookin kommenttiosiosta poimittua:

"Biisissä on sitä voimaa, ja videossa sellaista suoraa kannanottoa, jonka alfarokkarit ovat aikoinaan melko suvereenisti omineet. On kerrassaan hienoa nähdä, miten sun kaltaisten artistien kautta tuo maailma on lopulta kääntymässä päälaelleen. Respect.", kuuntelija kommentoi.

Videon näet edellisen artikkelin kautta täältä.

Junttiräp ansaitsee oman Spotify-soittolistansa! - Spekti-uutuus Tirehtööri, vanha Portion Boys, Petri Nygård, Pasi ja Anssi, Teflon Brothers... Klikkaa soittolistaan ja tallenna!

artikkelin avainsanat:
Sana YouTube


Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!