Alamy / AOP
08:10 - 25.01.2021 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 4 / 2021 - mm. uusi rikossarja 50M2 ja toimintatrilleri Jäätymispiste

Netflix tarjoaa tällä viikolla seuraavat uutuudet:

26.1.

Snowpiercer (scifi-sarja - 2. tuotantokausi)

Maapallo on jään peitossa. Viimeiset selviytyjät elävät maata kiertävässä junassa yrittäen tulla toimeen keskenään ja säilyttää hauraan keskinäisen tasapainonsa.

Töpinää tassuihin! (animaatiosarja - ensimmäinen tuotantokausi)

Kätevä ja kekseliäs koiranpentu Kiri etsii seikkailuja parhaan ystävänsä Sessen kanssa ja auttaa samalla Hurttalan asukkaita kaikenlaisissa pulmissa.

27.1.

Seikkailukaveri (dokumentti)

Polkupyörä saa arvoisensa visuaalisen kunnianosoituksen, kun pyöräilijöiden parhaimmisto polkee ympäri maailman vaikeissa maastoissa ja vaikuttavissa maisemissa.

50M2 (turkkilainen rikossarja - 1. tuotantokausi)

Pikkurikollinen haluaa selvittää totuuden menneestään. Hän pettää erään lähipiiristään ja luo itselleen uuden identiteetin pienessä istanbulilaisessa naapurustossa.

28.1.

Five Feet Apart (romanttinen draamaelokuva)

Rakastuessaan toiseen potilaaseen kystistä fibroosia sairastava teini saa vaihtelua tuttuun päivärytmiin sekä koettelee sairaalan sääntöjä.

29.1.

Viiru ja Pesonen (animaatioelokuva)

Omalaatuinen vanha maanviljelijä Pesonen ja hänen kissansa Viiru kokevat hullunkurisia seikkailuja telttaillessaan metsässä ja vartoessaan kirjettä kuninkaalta.

‘Ohana: Saaren aarre (koko perheen komedia)

Sisaruspari Brooklynistä viettää kesää Oahulla ja tutustuu paremmin havaijilaisiin juuriinsa – sekä perheeseensä – etsiessään kauan sitten kadonnutta aarretta.

Jäätymispiste (espanjalainen toimintatrilleri)

Vankeja kuljettava auto joutuu hyökkäyksen kohteeksi, ja poliisin täytyy taistella sisällä ja ulkona olevien lisäksi myös äänetöntä uhkaa, hyytävää lämpötilaa, vastaan.

Korpelan kujanjuoksu (suomalainen komediasarja - kaikki tuotantokaudet)

Autokorjaamoa pyörittävä mies ostaa pienen maatilan. Syntyy kiivas taistelu maanomistuksesta kaivosyhtiön kanssa. Samaan aikaan salaperäinen rahasalkku mutkistaa asioita.

Me olemme Brooklyn Saints (urheiludokumenttisarja)

Brooklynin nuorille suunnattu jalkapallo-ohjelma ja sen epäitsekkäät valmentajat tarjoavat lapsille turvapaikan, jossa he voivat kilpailla ja oppia asioita elämää varten.

The Dig (brittiläinen draamaelokuva)

Päivää ennen toista maailmansotaa brittiläinen leski palkkaa itseoppineen arkeologin kaivamaan mystisiä maanmuodostumia maillaan, ja tämä tekee häkellyttävän löydön.