Sara Lehtomaa
20:10 - 22.01.2021 / musiikki / Findance
Vesterinen Yhtyeineen antaa Kolme hyvää vinkkiä - "kaikessa kauneudessaan ajankuva tästä erikoisesta nykymenosta"

Vesterinen Yhtyeineen on julkaissut tänään uuden singlen Kolme hyvää vinkkiä.

Kappale pohtii elämän suuria kysymyksiä ja niihin tarjottavia näennäisen helppoja ratkaisuja. Single luo tietä yhtyeen keväällä julkaistavalle seitsemännelle albumille Meissä asuu elämä.

Yhtyeen solisti Tero Vesterinen kommentoi kappaletta seuraavasti:

”Kolme hyvää vinkkiä on kaikessa kauneudessaan ajankuva tästä erikoisesta nykymenosta, jossa lehtien sivuilta saa neuvoja ihan mihin vaan. Mutta tällaisina aikoina jokainen meistä tarvitsee kolme hyvää vinkkiä elämäänsä.

Kappale on toinen singlelohkaisu tulevalta Meissä asuu elämä -albumilta ja antaa lisää maistiaisia siitä, mitä on luvassa. Monipuolinen ja rikas levy, josta olemme aivan kerrassaan innoissamme! Tuntuu, että tässä on käsillä yhtyeen historian hienoin platta. Ja samalla innolla kuin odotamme levyn julkaisua, ootellaan myös sitä hetkeä. jolloin päästään keikoille esittämään levyn biisejä. Ei se kovin kaukana enää ole!”

Yhtyeen edellinen single oli elokuussa julkaistu Rodeo, joka nousi lukuisten radioasemien soittolistoille. Vesterinen Yhtyeineen on julkaissut tähän mennessä kuusi studioalbumia, yhden kokoelmalevyn ja yhden livelevyn. Kymmenhenkinen bändi nauttii valtavaa keikkasuosiota ja yhtye nähtiin myös viime vuonna koronarajoituksin toteutetuilla, mutta hurmoksellisilla keikoilla ympäri Suomen.

Kuuntele Jonas Olssonin tuottama Kolme hyvää vinkkiä Spotifyssa alla: