R3hab
21:41 - 22.01.2021 / musiikki / Findance
R3hab ja Marnik yhteistyössä: Candyman kuunneltavissa

Hollantilais-marokkolainen DJ-tuottaja R3hab on julkaissut Candyman-singlen yhdessä italialaisduo Marnikin (Alessandro Martello ja Emanuele Longo) kanssa.

Leikkisä tanssibiisi vie mukanaan hattaramaiseen fantasiamaailmaan ja aloittaa R3HAB:n julkaisuvuoden positiivisella energialla.

34-vuotias R3HAB, oikealta nimeltään Fadil El Ghoul, julkaisi huhtikuussa 2019 jättimenestykseksi nousseen biisinsä All Around The World (La La La), joka on uudelleenversiointi ATC:n vuoden 2000 hitistä Around The World. Maailmanlaajuisesti kappale on saavuttanut jo yli 300 miljoonaa kuuntelukertaa. Se on rikkonut myös Suomessa kirkkaasti platinarajan sekä noussut parhaimmillaan Suomen radioiden soitetuimpien kappaleiden sijalle 27. Myös R3HAB:n versio Radioheadin Creep-kappaleesta lisättiin useiden suomalaisradioiden soittolistoille ja se nousi niin ikään radiolistan Top 30:een.

Jo kahdeksan vuoden ajan musiikkia julkaissut R3HAB on vakiinnuttanut paikkansa elektronisen musiikin kärkikastissa ja viime vuonna hänet nostettiin arvostetun DJ Mag -lehden Top 100 -listan sijalle 13. R3HAB on nähty esiintymässä Suomessa kahdesti Weekend Festivalilla vuosina 2014 ja 2015.

Kuuntele Candyman Spotifyssa alla: